terug

Canon Winter fotowedstrijd

Stuur je 3 mooiste winterfoto’s in en maak kans op een Canon EOS 7D Mark II. De Canon EOS 7D Mark II is een camera die is gebouwd voor professionele prestaties onder de meest extreme omstandigheden. Maak kan op deze bijzondere camera met een beeld van een bijzonder sneeuwlandschap, het noorderlicht spektakel, prachtige ijskristallen of juist een beeld vol kerstwarmte. 
Banner_winterphotocontest
Inzenden van foto‘s is mogelijk van 15 december tot en met tot en met 18 januari 2016. De foto’s moeten in lage resolutie geüpload worden, maximaal 1200 x 1800 pixels en niet groter dan 1MB. Er kunnen uitsluitend jpeg. bestanden geüpload worden. Per deelnemer mogen maximaal 3 foto’s worden ingezonden. De foto’s mogen zowel in kleur als in zwart-wit zijn. Deelname aan de wedstrijd is gratis

Inzenden kan hier…

Jurering
Uit alle inzendingen kiest de vakjury, bestaande Pf magazine en Canon Nederland, de winnaar. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld en bekend gemaakt in het februari-nummer van Pf. De wedstrijdorganisatie kan de winnaars vragen nadere gegevens te verstrekken over de winnende foto c.q. hun werk en werkwijze. Tevens kan worden verzocht om een CV.
Over de prijs
Canon EOS 7D Mark IIDe Canon EOS 7D Mark II is een camera die is gebouwd voor superieure prestaties. Het autofocussysteem is het meest geavanceerde dat ooit in een APS-C camera is gebouwd. De opnamesnelheid van tien beelden per seconde is hoog. Wat de omstandigheden ook zijn, met de EOS 7D Mark II is het altijd raak. Geen andere APS-C spiegelreflexcamera biedt zo’n combinatie van kwaliteit en snelheid als de Canon EOS 7D Mark II.
Lees hier de Pf camera test over de Canon 7D MarkII
 


Bekijk ook deze items