Over Pf

Pf Fotografie Magazine: informatie en inspiratie

Pf Fotografie Magazine is het meest toonaangevende fotografie magazine voor iedereen die fotografie als vak en expressie serieus neemt. Pf is niet alleen het meest informatieve blad voor de fotograaf, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het medium fotografie, zoals curatoren, fotoredacteuren, galeriehouders, foto-verzamelaars, fotografie docenten en museumbezoekers.

Pf richt zich met artikelen en portfolio’s zowel op de gevorderde professionele fotograaf als ook op jong talent. De interviews in Pf kenmerken zich door inzicht en kennis van de hedendaagse stromingen in de fotografie. De portfolio’s met paginagrote beelden vormen een bron van inspiratie voor vele fotografen en de diverse rubrieken zijn een schat aan informatie over alle professionele kanten van de fotografie. Elk nummer van Pf bevat een uitgebreid verhaal over de fotocultuur. Er zijn verschillende rubrieken over inhoudelijke, praktische en technische zaken.

Pf is opgericht in 1983 en is al 41 jaar het enige blad dat gewijd is aan de creatieve fotografie in al zijn facetten. Pf is niet alleen een tijdschrift, het is ook een online platform waarop nieuws en informatie wordt gedeeld. Ook is Pf een community op Facebook en Instagram.

Abonneren en contact