terug

Winnaars Canon Winter Fotowedstrijd

UnknownDe jury van de Canon winter fotowedstrijd, bestaande uit de hoofdredactie van Pf en een afvaardiging van Canon, heeft, ondanks de milde winter dit jaar, honderden bijzondere winterfoto’s ontvangen van bevroren landschappen, ijspret en prachtige actiefoto’s in de sneeuw. Zoals met veel fotowedstrijden is het altijd lastig om één winnaar te kiezen als het aanbod bijzondere foto’s zo groot is.

De jury heeft met overtuiging de winnaars gekozen voor de Canon winter fotowedstrijd 2016. Alle winnaars krijgen een toegangskaart voor Professional Imaging 2016 waar de prijzen ook uitgereikt zullen worden. En de winnaars zijn. . .

1ste plaats – Sem Versluis

foto: Sem Versluis
foto: Sem Versluis

2de plaats – Saskia Jans

foto: Saskia Jans

3de plaats – Tom Baetsen

foto: Tom Baetsen
foto: Tom Baetsen

1ste prijs

Canon EOS 7D Mark IIDe winnaar van de Canon winter fotowedstrijd ontvangt een Canon 7D markII camera. Daarnaast krijgt de winnaar een toegangskaart voor Professional Imaging 2016 waar de prijzen ook uitgereikt zullen worden.

De Canon EOS 7D Mark II is een camera die is gebouwd voor superieure prestaties. Het autofocussysteem is het meest geavanceerde dat ooit in een APS-C camera is gebouwd. De opnamesnelheid van tien beelden per seconde is hoog. Wat de omstandigheden ook zijn, met de EOS 7D Mark II is het altijd raak. Geen andere APS-C spiegelreflexcamera biedt zo’n combinatie van kwaliteit en snelheid als de Canon EOS 7D Mark II.

2de prijs

600x600Voor de tweede plaats wint ook een mooie prijs. Namelijk een handige Naneu Pro Tango olive cameratas. Daarnaast krijgt de winnaar een toegangskaart voor Professional Imaging 2016 waar de prijzen ook uitgereikt zullen worden.

De Naneu Pro Tango is een grote camera – en laptoptas, vermomd als normale zijtas! Zo kunt u op een veilige en onopvallende manier uw kostbare spullen vervoeren. Naast plek voor uw camera met de lens aangehecht, 2 extra lenzen, een flitser, uw laptop (15 inch) en de bijbehorende accessoires, kunt u ook uw iPad erin kwijt.

cameranu-nl-cadeaubon-t-w-v-10-euro

3de prijs

Ook voor de derde plaats hebben we een prijs ,namelijk een tegoedbon ter waarde van 25 euro beschikbaar gesteld door CameraNU. Daarnaast krijgt de winnaar een toegangskaart voor Professional Imaging 2016 waar de prijzen ook uitgereikt zullen worden.

Namens Pf magazine en Canon Nederland, van harte gefeliciteerd aan alle winnaars!  

 


Bekijk ook deze items