terug

The Impossible Project introduceert de I-1 

I-1-Angled-Viewfinder-Open-with-Flash-REDAcht jaar geleden redde The Impossible Project de laatste originele Polaroid fabriek in Enschede. Nu introduceert het Impossible team de langverwachte I-1, een moderne camera voorzien van  autofocus voor het maken van de bekende direct-klaar foto’s met het originele witte kader.

De I-1 is een camera voor iedereen die de best mogelijke ervaring wil hebben met direct-klaar fotografie. Voor beginners is de I-1 net zo eenvoudig te gebruiken als de geliefde Polaroid 600-type camera’s, maar dan met meer controle over het eindresultaat. De I-1 gebruikt een nieuwe generatie direct-klaar film die geen nieuwe batterij nodig heeft bij elke nieuwe filmverpakking, de oplaadbare accu zit namelijk in de camera zelf. Uiteraard werkt de I-1 ook met alle andere Impossible films voor type 600 camera’s waardoor fotografen nog meer flexibiliteit en keuze hebben.

16_hand_holding_camera_profile-GREY-3000pxDankzij een Bluetooth 4.0 verbinding is de gebruiker in staat om op afstand verbinding te maken met de I-1 via een iOS-app. Door via een smartphone direct een verbinding te leggen met de I-1, hebben gebruikers de volledige controle over het diafragma en sluitertijd. Zodra de perfecte opname wordt gemaakt, kan de consument deze direct uploaden naar hun sociale media kanalen.

De ingebouwde ringflitser biedt zacht, diffuus licht en het infrarood autofocussysteem maakt het ideaal voor het maken van portretten. Deze unieke ringflitser bestaat uit acht LED’s en fungeert tevens als een praktische indicator die aangeeft hoeveel foto’s er nog in de Impossible Project filmverpakking zitten.

Connecting+to+appDe I-1 is een camera voor iedereen die de best mogelijke ervaring wil hebben met direct-klaar fotografie. Voor beginners is de I-1 net zo eenvoudig te gebruiken als de geliefde Polaroid 600-type camera’s, maar dan met meer controle over het eindresultaat. De I-1 gebruikt een nieuwe generatie direct-klaar films die geen nieuwe batterij nodig hebben bij elke nieuwe filmverpakking, de oplaadbare accu zit namelijk in de camera zelf. Uiteraard werkt de I-1 ook met alle andere Impossible films voor type 600 camera’s waardoor fotografen nog meer flexibiliteit en keuze hebben.

De Impossible I-1 komt binnenkort beschikbaar voor een  adviesverkoopprijs van € 299,99 incl. BTW. 


Bekijk ook deze items