terug

Samyang AF objectieven voor Sony E-mount

Samyang 14mm en 50mm Autofocus objectievenSamyang kondigt vandaag twee autofocus objectieven voor Sony E mount mirrorless camera’s met een Full-Frame sensor: Samyang 14mm F2.8 ED AS IF UMC en Samyang 50mm F1.4 AS IF UMC. Het zijn de eerste autofocus objectieven van het bedrijf dat tot vandaag uitsluitend objectieven maakte met handmatige scherpstelling.

AF 50mm F1.4_Samyang_frontAF 14mm F2.8_Samyang_frontZowel de Samyang 14mm F2.8 ED AS IF UMC als de Samyang 50mm F1.4 AS IF UMC zijn speciaal ontworpen voor de Full-Frame mirrorless camera’s met Sony E vatting, om zo optimale prestaties mogelijk te maken. Gebaseerd op Samyang’s uitzonderlijke optische technologie zijn in beide objectieven asferische lenzen opgenomen om aberratie en onnodig licht dispersie te minimaliseren. De objectieven leveren dan ook hoge resolutie beelden vanuit het centrum van het beeld tot in de hoeken.

De nieuwe 14mm F2.8 en 50mm F1.4 zijn compatibel met zowel fase en contrast detectie sensoren om snelle en nauwkeurige scherpstelling mogelijk te maken.

Fotografen kunnen nu zowel gebruik maken van de uitstekende kwaliteit van de handmatige scherpstelling als de autofocus. De objectieven hebben een minimalistische en strak design en de behuizing is geheel van metaal.

Zowel de 14mm F2.8 als de 50mm F1.4 worden in juli dit jaar verwacht, over de prijs van de objectieven is nog niks bekend.


Bekijk ook deze items