terug

Premium full-frame MF objectieven van Samyang

samyang-premium-objectieven_sep122016Samyang introduceert de eerste twee Samyang Premium MF objectieven met handmatige scherpstelling. De Samyang Premium MF 85mm F/1.2 komt alleen in Canon EF vatting de Samyang Premium MF 14mm F/2.4 komt voor Canon EF, Nikon F en Sony E.

De Samyang Premium objectieven hebben een hoog oplossend vermogen en zijn ontworpen voor professionele digitale camera’s met 50 Megapixels en voor 8K videoproducties. De behuizing is van een aluminium legering en het ontwerp heeft een nieuw slank design, met vloeiende vormen.

85mm-1-2-4-3dSamyang 85mm F/1.2

De 85mm is een zeer lichtsterk objectief dat het werken onder slecht licht of met snelle sluitertijden mogelijk maakt. Het optische ontwerp bestaat uit tien elementen in zeven groepen, waaronder een asferische lensdeel en twee hoge refractie lenzen. Hierdoor minimaliseert het objectief chromatische aberratie en voorkomt onnodige lichtverstrooiing, terwijl het beeld helder en contrastrijk blijft. De Samyang Premium MF 85mm F/1.2 komt beschikbaar in Canon EF vatting.

14mm-2-4-4-3dSamyang 14mm F2.4

De 14mm is ontworpen met geavanceerde optische technologie en bestaat uit 18 glazen lenselementen in 14 groepen. Samyang heeft gebruik gemaakt van vier speciale glassoorten; twee asferische lensdelen, een hybride asferische lens, twee extra-low dispersion lenzen en een hoge refractieve lens. Deze opbouw zorgt voor een hoge beeldkwaliteit van het centrum tot in de hoeken van het beeld. De Samyang Premium MF 14mm F/2.8 komt beschikbaar in Canon EF, Nikon F en Sony E vatting.

De Samyang Premium objectieven zullen eind 2016 beschikbaar komen, de prijs zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.


Bekijk ook deze items