terug

Panasonic toont 6 Europese LUMIX Ambassadeurs

Panasonic heeft vandaag de lancering aangekondigd van het LUMIX Ambassador-programma, ontwikkeld om enthousiaste fotografen en filmmakers te inspireren om de functies en kenmerken van de LUMIX-camera’s van Panasonic optimaal te benutten. De ambassadeurs, waaronder Europese modefotografen, drone-filmmakers en fotojournalisten, laten zien wat er creatief gezien allemaal mogelijk is met het LUMIX-assortiment van Panasonic. 
Schermafbeelding 2015-09-02 om 22.32.41

Momenteel zijn er zes Europese ambassadeurs:

 de Zweedse fotojournalist Jonas Borg
 de Italiaanse natuurfotograaf en blogger Marco Crupi
 de Britse commerciële fotograaf Casey Gutteridge
 de Zweedse modefotograaf Caroline Roxy
 de Duitse drone-filmmaker Ferdinand Wolf
 de Nederlandse documentairefotograaf en filmmaker Daimon Xanthopoulos
Hun werk, gemaakt met LUMIX-camera’s, zal te zien zijn op de website van het LUMIX Ambassador-programma van Panasonic. De ambassadeurs laten niet alleen zien wat ze – in vakgebieden variërend van architectuur en documentaires tot mode en sport – kunnen, maar geven ook workshops in heel Europa om anderen te inspireren, te vertellen hoe ze de camera’s gebruiken in hun vakgebied en zullen handige tips geven over hoe alles uit foto- en filmproducties te halen.
Jonas Borg en Casey Gutteridge geven dit jaar presentaties op de Panasonic-stand tijdens de IFA. Ook vertellen ze er over hoe ze met de 4K Photo-functie van Panasonic snelbewegende onderwerpen altijd kunnen vastleggen.
Panasonic blijft nieuw materiaal van de ambassadeurs op de website van het LUMIX Ambassador-programma plaatsen, en zal informatie geven over de exclusieve en persoonlijke bijeenkomsten in de toekomst.
Schermafbeelding 2015-09-02 om 22.40.22


Bekijk ook deze items