Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Vernieuwing bij Zilveren Camera met aftredend bestuur

Het bestuur van de Zilveren Camera is gisteren grotendeels opgestapt. Al geruime tijd is er onder fotografen behoefte aan vernieuwing van de Canon Zilveren Camera. De Zilveren Camera is de prijs voor fotografie en fotojournalistiek in Nederland. Met het aantreden van Marcel Molle als nieuwe voorzitter van de Zilveren Camera zagen we het afgelopen jaar al enkele nieuwe namen en kleine veranderingen. Nu vindt er ook een vernieuwing plaats in het bestuur. In het mei nummer van Pf magazine een interview met Marcel Molle over zijn visie en toekomstplannen van de Zilveren Camera. Hieronder het officiële persbericht over het opstappend bestuur.

zilveren camera

Uit het persbericht

Bestuursleden Serge Ligtenberg, Nicole Robbers, Maartje Berendsen en Marieke te Veldhuis leggen hun functie binnen het bestuur van de Canon Zilveren Camera neer. Ook Monique van Gool, die afgelopen tien jaar de productieleiding van de Canon Zilveren Camera voerde, stapt op. Voorzitter Marcel Molle en bestuurslid Deen van Meer blijven aan als bestuursleden. Zij zullen de lopende zaken in zeer nauwe samenwerking met de Raad van Advies waarnemen en zo spoedig mogelijk een nieuw bestuur samenstellen. Een fundamenteel verschil van inzicht over de wijze waarop invulling zou moeten worden gegeven aan de taken en werkzaamheden voor de Canon Zilveren Camera ligt hieraan ten grondslag. De afgetreden bestuursleden menen dat de koers, die door de nieuwe voorzitter is ingezet een te grote trendbreuk vormt met de wijze waarop de Canon Zilveren Camera de afgelopen jaren is georganiseerd. De afgetreden bestuursleden danken alle betrokkenen bij de Zilveren Camera hartelijk voor de jarenlange plezierige samenwerking en contacten.

 


Bekijk ook deze items