Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: HEDLER Profilux LED1000 DMX en LED1000x DMX

HEDLER-Profilux-LED1000-DMX

Transcontinenta BV, distributeur voor HEDLER in de Benelux, breidt het aanbod van LED lampen verder uit met de nieuwe LED-lichtunits: HEDLER Profilux LED1000 DMX en de HEDLER Profilux LED1000x DMX. Op de achterzijde van beide LED-units bevinden zich twee 5-polige DMX-sockets met standaard pin configuratie. Aangesloten op een geschikte DMX controller kunnen de lichtunits aan/uit geschakeld worden en kan ook de lichtopbrengst op afstand worden geregeld. De bovenste DMX aansluiting wordt gebruikt voor de eerder genoemde aansturing van de LED lamp. De onderste DMX aansluiting wordt gebruikt om een andere Hedler LED 1000 aan te sluiten en deze aansluiting werkt dan als een “pass-through-functie” voor het DMX-signaal. Het instellen van het DMX-adres van de respectievelijk lichtunit gebeurt rechtstreeks op de lamp zelf en er is dus geen extra accessoire voor nodig.

hedler-profilux-led1000-dmx-01_breit

Dit nieuwe door HEDLER ontwikkelde continu licht genereert, met één hoog vermogen LED, daglicht kwaliteit van ong. 5600K en een CRI> 95 en alles uiteraard flikkervrij. De enkele cell LED geeft met zijn 185W en 135 lm per Watt een lichtopbrengst die vergelijkbaar is met een 800 W standaard kunstlicht halogeenlamp. Het grote voordeel van dit professionele type LED verlichting is dat het licht absoluut trillingsvrij is. Het heeft verder een zeer rustige koeling en is daardoor uitermate geschikt voor digitale video met opname van het originele geluid. De HEDLER Profilux LED1000x heeft een speciale, actieve LED koeling en de LED lamp heeft hierdoor een gemiddelde levensduur van ca. 50.000 uur. Een ander groot voordeel van de LED1000x is, dat deze gebruikt kan worden met de meest recente HEDLER reflectoren en softboxen. Door deze flexibiliteit is de LED 1000x een extreem veelzijdige verlichtingstool. Door het gebruik van de optionele reflectoren kunnen uiteenlopende verlichtingsvormen gecreëerd worden van hard-fel licht tot fraai zacht. Met de geïntegreerde HEDLER QuickFit adapter kunnen de reflectoren veilig, snel en comfortabel verwisselt worden.

5057-hedler-profilux-led1000-dmx-back-01

Praktische kenmerken van de HEDLER Profilux LED1000x DMX: 

 • LED soft start
 • Digitaal display met indicatie van de LED opbrengst
 • Regelbare lichtopbrengst van 5 tot 100% van het vermogen met een zeer goede geproduceerbaarheid
 • LED service-indicator en status-LED’s
 • Volledig in de metalen behuizing geïntegreerd elektronische ballast
 • Automatische en handmatige ventilatorregeling
 • Mogelijkheid tot her-calibreren
 • Automatische netspanning herkenning
 • Multi-voltage van 100 tot 240 V
 • Geïntegreerde beveiliging tegen oververhitting
 • Geïntegreerde LED veiligheidsuitschakeling
 • Geïntegreerde teller voor het aantal gebruiksuren

Met zijn compacte afmetingen en zijn geringe gewicht is de HEDLER Profilux LED1000x perfect voor het werken op locatie. De interne reflector zorgt daarbij voor een hoge lichtopbrengst van de LED. Door zijn unieke eigenschappen zijn de HEDLER Profilux LED1000 DMX (Code 5057) and the HEDLER Profilux LED1000x DMX (Code 5059) voor een rijk scala aan toepassingen inzetbaar zoals: digitale video- en fotografie, documentatie, high-speed fotografie, macrofotografie en stilleven.

Beschikbaarheid en prijzen

De HEDLER Profilux LED1000 DMX kent een adviesverkoopprijs van € 1.249,00 incl. B.T.W. en de HEDLER Profilux LED 1000x DMX kost € 1.119,00 incl. BTW. Deze nieuwe HEDLER producten zijn binnenkort verkrijgbaar bij Transcontinenta BV en de geselecteerde HEDLER  dealers in de Benelux.