Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

LUMIX DMC-GH4R met V-Log L

Op de IFA 2015 presenteert Panasonic de LUMIX DMC-GH4R, een geavanceerde versie van de LUMIX DMC-GH4, samen met een uitgebreide software-update voor bestaande gebruikers. 

1441112347308
De LUMIX DMC-GH4R is na de lancering van de LUMIX DMC-GH4 een antwoord op de groeiende vraag binnen de filmindustrie. De hybride foto-/videocamera biedt nu onbeperkte 4K opnames (Cinema 4K: 4096×2160 / 24 fps en QFHD 4K: 3840×2160 / tot 30 fps in MOV/MP4) en compatibiliteit met V-Log L-video.
Via een betaalde software-upgrade zijn de nieuwe functies ook beschikbaar voor bestaande gebruikers van de LUMIX DMC-GH4. Gebruikers van de originele LUMIX DMC-GH4 kunnen ook gebruikmaken van de V-Log L-functie door de softwaresleutel voor de DMW-SFU1-upgrade aan te schaffen en de firmware van de camera naar versie 2.3 te updaten.
DMC-GH4HEG-K_slant
Met de updates voor de LUMIX DMC-GH4 heeft Panasonic een camera gemaakt die ideaal is voor zowel professionele als amateurfotografen. Met de 4K-technologie van Panasonic kunnen alle gebruikers onbeperkt video’s opnemen, terwijl de Log-opnames professionele videomakers meer flexibiliteit en nauwkeurigheid. De Log-opnames zorgen voor een groter dynamisch bereik voor kleurenaanpassingen in post productie. V-Log L maakt volledig gebruik van de Four Thirds-sensor van de LUMIX DMC-GH4R en bevat logkenmerken met 12 stops, zodat videomakers de donkerste beelden kunnen vastleggen en ‘vervaging’ van details onder zeer heldere omstandigheden kunnen voorkomen.
De LUMIX DMC-GH4R is de ideale camera om Panasonic Varicams die op televisie- en filmsets worden gebruikt, te ondersteunen. Dit is te danken aan de V-Log-curve van de Varicam en de V-Log L-curve van de LUMIX DMC-GH4R, die beide zijn ontwikkeld met dezelfde kenmerken als de Cineon-curve, de industriestandaard voor filmdigitalisatie, waardoor dezelfde LUT (Look Up Table) ter referentie kan worden gebruikt.
1441112327792


Bekijk ook deze items