Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Leica T firmware 1.4

Leica T_silver_CU_01De nieuwe firmware 1.4 voor de Leica T verhoogt de AF snelheid en de algehele reactiesnelheid van de camera. Daarnaast kondigt Leica tevens een tweetal nieuwe objectieven aan voor het Leica T Camera System.

Firmware vesrie 1.4

Bij de nieuwe firmware versie 1.4 voor het Leica T Camera System ligt de nadruk op verhogen van de snelheid van de camera. Zo wordt niet alleen de autofocussnelheid 2 keer verhoogd, maar ook de algehele touch bediening van de camera is na de update sneller en vloeiender en biedt nu responstijden dat drie keer zo snel zijn. Zo komt bijvoorbeeld de Live View mode op in een fractie van een seconde en ook start de camera sneller op, in 0,75 seconde is de camera al gereed om te fotograferen. Kleinere andere verbeteringen na de firmware versie 1.4 update:

  • Verbetering van de audio/video sync
  • DNG+JPG nu ook mogelijk via de APP remote mode
  • AF aanpassingen via de APP remote mode
  • Verbetering van de functionaliteit van de draaiknoppen

Met deze firmware 1.4 update wordt het Leica T Camera System ook al geschikt voor de nieuwe Leica TL en Leica SL objectieven.

Leica Summilux-TL_35_ASPHNieuwe objectieven

In 2016 zullen ook weer twee volledig nieuwe objectieven voor het Leica T Camera System worden geïntroduceerd. Zowel het Leica T Camera System als de nieuwe Leica SL delen dezelfde L bajonetvatting en voor alle nieuwe Leica T camera System objectieven zal dit worden aangegeven met de aanduiding ‘TL’. De Leica Summilux-TL 35mm f/1.4 ASPH. zal beschikbaar zijn vanaf het voorjaar van 2016 en zal in de herfst worden vergezeld door de Leica APO-Macro-Elmarit-TL 60mm f/2.8 ASPH. Beide nieuwe prime objectieven komen zowel in een zwarte of zilverkleurige uitvoering.


Bekijk ook deze items