Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

De Fujifilm XF 23mm F2 R WR

23mmDe nieuwe XF 23mm F2 van Fujifilm is een geheel weer- en stofbestendig objectief dat een goedkoper alternatief is voor de al reeds bestaande 23mm f/1,4. Het nieuwe objectief heeft hetzelfde uiterlijke ontwerp en afmetingen als de 35mm f/2.

23mm_WRDe XF 23mm f/2 is een 35mm objectief op het 35m equivalent en heeft hetzelfde brandpunt en lichtsterkte als het objectief dat al vanaf het begin in de X100 is ingebouwd. Het optische ontwerp van de Fujinon 23mm bestaat uit 10 elementen in 6 groepen en zorgt voor hoge resolutie beelden, zodat volledig gebruik kan worden gemaakt van de Fujifilm X-trans CMOS sensor.  Twee aspherische elementen en Super Electron Beam coating zorgen voor het heldere beeld met minimale gohsting en flare. Het diafragma telt 9 bladen, de minimale scherpstelafstand is minder dan 22 cm en door gebruik te maken van een stappenmotor bereikt het objectief een snelle en stille autofocus in 0,05 seconde.

Het objectief heeft een  geheel metalen buitenkant, is weer- en stofbestendig gebouwd en werkt tot temperaturen van -10°C. Met hetzelfde uiterlijk en afmetingen als de al reeds bestaande 35mm f/2 zet Fujifilm niet alleen een gelijkwaardige lijn van hoogwaardige objectieven neer, het is ook goed nieuwes voor gebruikers van de X-Pro2. Door de kleinere afmetingen van het objectief blokkeert deze niet het beeld van de optische zoeker, iets wat wel het geval is met de 23mm f/1,4.

23mmblack-silverDe nieuwe Fujinon XR 23mm F2 R WR komt in september beschikbaar voor € 449,-.


Bekijk ook deze items