Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Fujifilm introduceert de X-E2s

x_e2s_black_frontDe Fujifilm X-E2s is de opvolger van de X-E2 en heeft nog steeds dezelfde 16.3MP X-Trans CMOS II APS-C sensor, maar krijgt een sterk verbeterde hybride autofocus en een elektronische sluiter.

x_e2s_design_colors_imageHet nieuwe autofocussysteem in de X-E2S voegt nieuwe Zone en Wide/Tracking opties aan de bestaande Single Point modus toe om snel en precies op een van 49 punten te focussen. De nieuwe modi bieden sterk verbeterde focusprestaties bij bewegende onderwerpen binnen het 77-punts autofocusgebied. De phase detection AF van de camera zorgt voor autofocus in slechts 0,06 seconden, een opstarttijd van 0,5 seconden, sluitertijdvertraging van 0,05 seconden en een schietinterval van 0,5 seconden.

De X-E2S is voorzien van een volledig stille elektronische sluiter, in staat tot een belichting van 1/32.000sec. Foto’s met weinig scherpte diepte kunnen nu genomen worden met het diafragma volledig open. Het nadeel van een elektronische sluiter is het fenomeen van de rollende sluiter tijdens het opnemen van video, wat de X-E2S doet in 1080p tot 60fps.

x_e2s_silver_back
x_e2s_design_dial_imagePopulaire eigenschappen van de X-E2, zoals de draaiknoppen aan de bovenkant en de compacte, lichtgewicht body die slechts 350 gram weegt, zijn ook gebruikt voor de X-E2S. Daarbij is de vorm van de grip verbeterd zodat gebruikers snel instellingen kunnen aanpassen terwijl ze de camera vasthouden. De camera bevat twee commandodraaiknoppen en zeven functieknoppen, die aangepast kunnen worden aan je eigen manier van fotograferen. Verder is de X-E2S voorzien van een hoge definitie 3.0 inch lcd-scherm met 1.04 megapixels. Het 2.36 megapixels tellende OLED-display en het speciale viewfinder objectief, stellen de X-E2S in staat tot een schermvergroting van 0.62x met een helder viewfinderscherm. De oogsensor van de viewfinder past de informatie op het scherm aan als de camera verticaal wordt gehouden.

x_e2s_silver_topDe X-E2S heeft een maximum ISO-instelling van 512007 door het combineren van de ruisreductie van de processor met technologie voor mounting circuit boards om ruis in afbeeldingen met hoge gevoeligheid te verminderen.
x_e2s_black_leftside_55_200mmAndere functionaliteit zijn ingebouwde WiFi, de nieuwste Film Simulation-modus en het Digital Split Image voor precieze handmatige focus, en Focus Peaking, dat hoge contrast gebieden aan de randen van een onderwerp uitlicht.

 


Bekijk ook deze items