terug

Frozen Movements Fotowedstrijd

Calumet fotowedstrijd
Calumet Photographic fotowedstrijd

Calumet Photographic organiseert een fotowedstrijd met als thema: Frozen movement. Foto’s van bevroren momenten zijn welkom. Bijvoorbeeld een foto van een appel die in het water valt of een beeld een hond die zijn tanden in een bal zet. De organisatie wordt graag verrast. Foto’s kunnen tot en met 29-06-2017 worden ingediend via fotowedstrijd@calumetphoto.nl.

De selectie van de 31 beste foto’s wordt van 1 juli tot en met 31 juli op deze Facebook-pagina geplaatst. De winnaar is op 01-08-2017 om 12 uur ´s middags bekend. De winnaar wordt aan de hand van het aantal likes.

Prijzen

Eerste plaats: Canon EOS M6 body zwart + M15-45 IS STM
Tweede plaats: Manfrotto BeFree reisstatief blauw
Derde plaats: compagnon ’the bold strap’ (kleur naar keuze)

Fotowedstrijd Calumet Photographic
Calumet Photographic fotowedstrijd

Voorwaarden

Belangrijk om te weten is dat de foto’s door Calumet Photographic uitsluitend voor de fotowedstrijd gebruikt. De inzendingen moeten per mail worden verstuurd, samen met het ingevulde deelnameformulier. Ieder los fotobestand mag niet groter zijn dan 2 MB. Stuur deze (met beschrijving en zonder watermerk) naar fotowedstrijd@calumetphoto.nl. Hierna krijg je een automatische deelnamebevestiging. De ingestuurde foto’s mogen niet naar andere fotowedstrijden gestuurd zijn/worden. Meer informatie: www.calumetphoto.nl.


Bekijk ook deze items