terug

Nieuwe XEEN objectieven van Samyang

xeenSamyang introduceert twee nieuwe professionele cine objectieven: de XEEN 14mm T3.1 en de XEEN 35mm T1.5. Deze twee objectieven vormen samen met de bestaande XEEN 24mm T1.5, XEEN 50mm T1.5 en de XEEN 85mm T1.5 een evenwichtige set voor het maken van 4K+ producties.

De XEEN objectieven zijn inzetbaar met Full-Frame, Super 35, APS-C en APS-H format camera’s. De XEEN objectieven zijn verkrijgbaar in vijf verschillende mounts te weten:- PL, EF, F, E, en MFT. Daarnaast is er de keuze uit twee verschillende scherpstelschalen: metrische en Engelse feet eenheden.

14mm 45Degree - 3 Meter De duurzame metalen body beschermd het objectief en de uniforme lengte en diameter zorgen voor een snel en eenvoudig gebruik in een Matt Box. Zowel de scherpstel- als diafragma slag is extra lang uitgevoerd voor een zo nauwkeurig mogelijke verstelling.

De XEEN X-coating technologie verminderd reflecties en ghosting terwijl het grote 11 bladige diafragma zorgt voor aangenaam bokeh-effect en daarmee filmisch karakter.

35mm 45Degree - 3 MeterDe nieuwe creatieve XEEN 14mm T3.1 en XEEN 35mm T1.5 objectieven zullen vanaf begin maart 2016 beschikbaar zijn. Beide objectieven hebben een adviesprijs van € 1.999,-. Begin maart komen er ook XEEN ombouw kits voor het aanpassen van de vatting van alle XEEN objectieven. De XEEN ombouw kits hebben een adviesprijs van € 229,-.


Bekijk ook deze items