Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Sony 18-110mm F4 zoomobjectief voor Super 35mm

selp18110g_2Sony lanceert de E PZ 18-110mm F4 G OSS, een Super 35mm / APS-C-formaat objectief met Power Zoom en Smooth Motion Optics.

Het nieuwe objectief beschikt over een 6,1x Zoom Ratio en heeft een 35mm equivalent van 27mm – 165mm.  De optische constructie bestaat uit 18 elementen verdeeld over 15 groepen, waaronder 6 asferische elementen en 3 ED (Extra-low Dispersion)-glas elementen. Het cirkelvormig diafragma telt 7 lamellen en heeft een constante lichtsterkte van f/4 over het gehele zoombereik.

fa4mtm0dzndwyz7ybizeDe 18-110mm F4 is het tweede objectief van Sony dat is voorzien van een Smooth Motion Optics (SMO)–constructie. Deze techniek is ontwikkeld om ongewenste beeldverschuivingen te vermijden tijdens het bedienen van de lens gedurende filmopnames. SMO pakt drie specifieke aspecten van de lensbediening aan die een impact kunnen hebben op de beeldkwaliteit: Focus Breathing, waarbij verschuivingen in de zichthoek tijdens het scherpstellen worden geminimaliseerd. Focus Shift, waarbij kleine focusverschuivingen tijdens het zoomen ongedaan worden gemaakt door nauwkeurige focustracering, en Axial Shift, waarbij verschuivingen tijdens het zoomen tot een minimum worden teruggebracht dankzij de constante lengtevormgeving.

nyzebdnoj7m8enjrg4ejHet nieuwe objectief is compact en stof- en vochtbestendig gebouwd. De lenslengte blijft tijdens het bedienen constant en de Optische SteadyShot technologie zorgt voor beeldstabilisatie. Samen met de eenvoudige bedienbaarheid en stille werking is dit objectief inzetbaar voor filmproducties op alle locaties. Tevens is een 0,8mm-pitch focussysteem aangebracht voor compatibiliteit met standaardscherpstelaccessoires en voor nog meer flexibiliteit kan gebruik worden gemaakt van de SEL14TC en SEL20TC teleconverters voor een uitbreiding van het focusbereik met 1,4x of 2,0x.

De Sony E PZ 18-110mm F4 G OSS is vanaf december 2016 verkrijgbaar voor een prijs van ca. € 4000.


Bekijk ook deze items