terug

SO 2015- Call for Entry

call-for-entry SO AwardsDe hele maand september kunnen fotografen weer werk uploaden voor de SO Awards. Selection Of Dutch Photography is de fotografie-wedstrijd die gaat over de creatieve identiteit van de professionele fotograaf. SO daagt fotografen uit om te laten zien wie ze zijn en waar hun werk over gaat.
Wie kunnen er mee doen?
SO 2015 staat open voor alle professionele fotografen in Nederland.
SO Student Award
Nieuw dit jaar is de SO Student Award.
 Studenten en afgestudeerden van dit jaar kunnen met hun studentenwerk meedoen in deze categorie.
De jury
De  jury bestaat uit 5 experts uit verschillende relevante disciplines, zoals tijdschriften, galeries, mode, reclame en musea. Voor deze derde editie zijn dat; Carlo Elias (design bureau Smel), Sabine Verschueren (art-director), Eduard Planting (Galerie Eduard Planting), Arjan Benning (fotograaf) en Natalia Toret (foto-editor NRC)
SO Boek 
Al het genomineerde werk van SO2015 en de SO Student Award 2015 zal worden gepubliceerd in het SO 2015 boek. Het boek representeert hiermee de tijdgeest van het afgelopen jaar. Het heeft een oplage van 1500 exemplaren en wordt verspreid over alle opdrachtgevers en inkopers in Nederland.
SO Abri Expo
Een selectie uit het genomineerde werk wordt in december geëxposeerd  op Abri’s in Amsterdam.
Over SO 2015
De wereld van de fotografie is dynamisch en als fotograaf is het belangrijk je te onderscheiden in persoonlijke visie en stijl. SO speelt in op deze ontwikkelingen. In een selectie van 5 tot 12 foto’s van het afgelopen jaar kan je een beeld geven van wie jij bent en waar je op dit moment voor staat. Het biedt een podium om je portfolio te laten zien. SO 2015 wordt georganiseerd door DuPho.Bekijk ook deze items