Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Pf magazine neemt DE FOTOGRAAF over

77b6d851-fa3d-4685-824e-a2c633590caa

Pf magazine heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2016 het fotografieblad DE FOTOGRAAF overgenomen. Met de overname wil Pf magazine zich verder versterken als het belangrijkste fotografie blad voor de professionele fotograaf. De bundeling van krachten zorgt ervoor dat Pf magazine, tevens partner van Dupho, de vakfotograaf nog beter kan bedienen.

Voormalige eigenaar van DEFOTOGRAAF, Werner Pellis, zal het re
dactie team van Pf versterken en is blij dat DE FOTOGRAAF onderdeel kan worden van Pf magazine. Rik Stuivenberg, uitgever van Pf en eigenaar van Vakbladen.com, is blij met de overname en gelooft sterk in het samen optrekken om zo een sterkere positie te krijgen en kwaliteit en relevantie te kunnen waarborgen voor de toekomst van het vakblad Pf en zijn digitale media. Eerder nam de Zwollenaar met zijn bedrijf Vakbladen.com al 8 titels over van de Eisma Media Groep.

Als uitgever en specialist in cross media publishing en exploitatie wil hij Pf de komende jaren verder laten groeien en gelooft dat samenwerking de mooiste oplossing hiervoor is.


Bekijk ook deze items