Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

De Olympus PEN E-PL8

e-pl8-1Olympus kondigt de nieuwste PEN compact camera met verwisselbare objectieven aan. De E-PL8 is een stijlvolle camera met een 16MP sensor en ingebouwde beeldstabilisatie.

De Olympus PEN E-PL8 heeft een nieuw en stijlvol modern uiterlijk, maar blijft onmiskenbaar een PEN camera en komt met drie verschillende kleuren leer; wit bruin en zwart.

e-pl8-2Intern werkt de TruePic VII beeldprocessor samen met een 16MP Live MOS sensor voor hoge resolutie foto’s, ook in omstandigheden met weinig licht. De ingebouwde VCM beeldstabilisatie zorgt daarnaast voor scherpe foto’s vrij van bewegingsonscherpte.

e-pl8-3De PEN E-PL8 heeft een 180 graden kantelbaar LCD touchscreen dat ideaal is voor selfies. Het beeld gaat automatisch in spiegelstand als het LCD scherm naar beneden wordt gekanteld. Daarnaast kan het touchscreen, in de gewone stand ook gebruikt worden voor het direct scherpstellen op het scherm. Om contact te maken tussen smartphone en de camera via de ingebouwde WiFi hoeven gebruikers nu alleen nog de QR code te scannen die op het scherm van de camera verschijnt.

De PEN E-PL8 is vanaf oktober 206 verkrijgbaar.


Bekijk ook deze items