terug

Nieuwe Siros L monolights van Broncolor

 

Siros L familyBroncolor introduceert vandaag de Siros L, een accu gevoede compacte monolight in zowel in een 400 als een 800 Joules variant. Beide modellen zijn stand-alone units, voorzien van een RFS 2.1 ontvanger voor draadloze communicatie.

Met de Siros L is Broncolor erin geslaagd om één van de meest krachtige compacte, mobiele en veelzijdige monolights te produceren die momenteel op de markt verkrijgbaar is. De Siros 800 L is, net als de wat kleinere versie de Siros 400 L, perfect voor gebruik buiten op locatie door de geïntegreerde accu. Met één acculading kan de Siros L tot wel 440 flitsen op vol vermogen verzorgen. De accu kan worden gebruikt binnen een breed temperatuurbereik van -10° tot 60° C en zodra de stroom is opgebruikt, kan deze volledig worden opgeladen in slechts 75 minuten.

Siros L front view2De Siros L maakt gebruik van broncolor’s unieke ECTC technologie, voor een gegarandeerde constante kleurtemperatuur over het gehele regelbereik. Cut-off technologie regelt de flits-curve en garandeert voor de Siros L een flitsduur van maximaal 1/19.000 s (t0.5). De Siros L is binnen 0,03 seconden weer gereed om te flitsen en het regelbereik tot 9 f-stops biedt een vermogen zo laag als 2 joules.

Siros L Ipad2Met de “bronControl” app, die zijn eigen WiFi-netwerk creëert, zijn alle Siros L functies eenvoudig en op afstand te bedienen. Zodra de Siros L wordt verbonden met het WiFi-netwerk, wordt elk apparaat duidelijk geïdentificeerd door verschillende gekleurde LED’s en kunnen ze bediend worden met behulp van een smartphone of tablet. De 25-watt LED-modules bieden een helder instellicht met een kleurtemperatuur van 3.000K.

Beide Siros L monolights kunnen worden gebruikt in combinatie met het gehele assortiment broncolor lichtvormers. Daarnaast is er voor beide varianten de zogenaamde Siros L Outdoor Kit 2 die betsaat uit twee keer een Siros L, 2 accu’s, accu oplader, softbox (60×60) incl. adapter ring, synchronisatiekabel van 5 meter, paraplu silver/zwart met 85cm doorsnede en perfect verpakt in een stevige outdoor trolley annex rugtas.

De diverse Siros L uitvoeringen zijn vanaf juli verkrijgbaar voor een prijs die begint met € 1.700,00 excl. BTW voor een Siros 400 L.Siros 400 L back view2


Bekijk ook deze items