terug

Broncolor RFS 2.2 zender en Strip Grid 5:1

rfs2-2-on-cameraBroncolor introduceert twee nieuwe producten. De RFS 2.2 radio zender brengt HyperSync naar reeds bestaande generatoren en monolioghts. De Strip Grid 5:1 is een rechthoekig grid voor de P70 standaardreflector.

rfs2-2_displayDe RFS 2.2 zender

Met de komst van de Siros L monolights introduceerde broncolor ook HyperSync wat het mogelijk maakt om te flitsen met een zeer korte sluitertijd tot maximaal 1/8000s.

De RFS 2.2 zender voor Nikon, Canon of Sony, brengt de HS functie nu ook naar de broncolor Move, die al is uitgerust met een RFS 2 interface. Door de HS functie op alle in gebruik zijnde flitsers in te stellen is de gebruiker niet langer gelimiteerd door de maximale flitssynchronisatie van de camera. Voor gebruik met de broncolor Move is wel een firmware update nodig.

De RFS 2.2 kan ook als ontvanger dienen, voor gebruik op generatoren en monolights die niet zijn uitgerust met een RFS 2 interface, er zijn dan wel meerdere RFS 2.2 zenders nodig.

 

Strip Grid 5:1 voor P70

strip-gridDe Strip Grid 5:1 is een aanvulling op reeds bestaande honingraat grids voor de P70 standaardreflector. Het Grid van de Strip Grid heeft geen honingraat structuur, maar bestaat uit rechthoeken met een verhouding van 5:1. Dit biedt de fotograaf nieuwe creatieve belichting mogelijkheden die voorheen alleen met gecompliceerde optische systemen konden worden bereikt.

De broncolor RFS 2.2 zender zal eind oktober 2016 beschikbaar komen voor € 99,- exclusief BTW en de Strip Grid 5:1 is direct leverbaar voor €179,- exclusief BTW.


Bekijk ook deze items