Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: metalen E-M10 Mark II

Olympus heeft haar vijfde model in de OM-D serie geïntroduceerd. De nieuwe OM-D E-M10 Mark II heeft een volledig metalen behuizing en een 5-assige beeldstabilisatie. Daarnaast beschikt de E-M10 Mark II over een grote, heldere elektronische OLED zoeker, een 3 inch kantelbaar touchscreen en de mogelijkheid om 4K Time Lapse movies te maken. De camera heeft ingebouwde WiFi en met de gratis Olympus OI.Share app kun je draadloos je foto’s delen. Het lichtgewicht en compacte toestel is compatible met meer dan 40 Micro Four Thirds objectieven en een breed scala aan accessoires. 
om-d-e-m10-mark-ii-ez-m1442-ii-r-black-front
De E-M10 Mark II zal vanaf midden september beschikbaar zijn, in zowel een zwarte als zilveren uitvoering en in diverse kits. De adviesprijzen bedragen € 599,- voor de body en € 799,- voor de 14-42mm EZ Pancake kit. 

Beeld stabilisatie

De in-body beeldstabilisatie werkt onafhankelijk van het gebruikte objectief en levert tot 4 stops winst op. Hierdoor is het fotograferen in weining licht mogelijk zonder onscherpe foto’s te krijgen. Ook bij het uit de hand schieten van films profiteert hij van de stabilisatie met trillingsvrije filmische opnames tot gevolg.
E-M10MarkII-SLV_tilt-higt_M1442EZ-SLV

Real-time Electronische Viewfinder

De E-M10 Mark II beschikt over een grote, snelle, 2,36 MP OLED elektronische zoeker met een zoekerveld van 100%. Zo laat de EVF alle instellingen en settings zien en wordt de impact van uw instellingen realtime getoond. Zo kunt je de Colour Creator fine-tunen, Highlight/Shadow compensatie toepassen of zelfs nog creatiever te werk gaan met een van de 14 Art Filters en 9 Art Effecten.

Andere camera details

De camera heeft een 16 megapixel behuizing en de bediening is aangepast waardoor je alle essentiële knoppen kan bedienen met je rechterhand. Hij kan 8,5 beelden per seconde fotograferen en volgens olympus is de continue autofocus verbeterd in zowel fotostand als in video. Zowel de knoppen als de camerabody zijn gemaakt van metaal en voelen intuïtief aan. Wat direct opvalt is het compacte formaat van de camera, maar door het gebruik van metaal ligt hij toch solide in de hand. De camera bied tal van creatieve mogelijkheden zoals de live composite mode waarmee je “light paintings” kan maken. Ook de focus bracketing optie is bijzonder die door ‘focus stacking’ verschillende opnames maakt met een verschuiving van de autofocus, die dan worden samengevoegd tot één beeld voor een grotere scherptediepte (tot 1000 beelden). Deze techniek is onder andere handig voor macro fotografie. Ook zit er een 4K timelapse functie in waarmee je van een serie afbeeldingen een filmbestand kan creëren in 4K resolutie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Bekijk ook deze items