terug

Nieuw: Eyefi 16GB Mobi Pro SD en CF type II adapter

EyefiEyefi introduceert een nieuwe Pro SD kaart die zelf een WiFi netwerk maakt en een Eyefi adapter voor camera’s met een CF kaart slot.

Eyefi Mobi Pro 16GB

De Eyefi Mobi Pro is een SDHC kaart met de mogelijkheid om zowel op een bestaand WiFi netwerk aan te sluiten als een eigen WiFi netwerk aan te maken, waardoor je direct verbinding kunt maken met je smartphone, tablet of computer. Met de gratis te downloaden software en apps van Eyefi kun je met deze Mobi Pro kaart zowel JPEG als RAW bestanden over zetten. De Eyefi Desktop receiver software zorgt dat foto’s automatisch doorgezet worden naar een Windows of Mac computer.

Eyefi Cloud service

Bij aankoop van een Eyefi Mobi PRO kaart krijg je gratis 1 jaar toegang tot de Eyefi Cloud. Deze clous service met onbeperkte opslagruimte geeft je de mogelijkheid om foto’s in hoge resolutie te bewaren. Vanuit de app of online omgeving kunnen makkelijk foto’s of albums gesynchroniseerd en gedeeld worden.

pro-into-adapterEyefi CF type II adapter

Voor camera’s met een CF type II kaart slot komt Eyefi met een speciale kunststof adapter voor Mobi (Pro) kaarten, waarbij de kunststof behuizing zorgt voor een betere WiFi verbinding. Met deze adapter is het mogelijk om op camera’s met alleen een CF kaart slot gebruik te maken van de WiFi mogelijkheden die Eyefi Mobi kaarten bieden.  Het overzetten van de CF commando’s naar SDHC zorgt alleen wel voor enig verlies in schrijfsnelheid.
De Eyefi Mobi Pro 16GB heeft een adviesprijs van € 61,99 incl. BTW, de Eyefi CF adapter type II heeft een adviesprijs van € 22,99 incl. BTW en beide zijn per direct beschikbaar bij Eyefi verkooppunten in Nederland. Meer informatie is te vinden op de website van Eyefi.


Bekijk ook deze items