terug

Nieuw: geïntegreerd fotobeheer van Eyefi

eyefi-cloud-solutionEyefi introduceert één geïntegreerde fotobeheeroplossing in de cloud waardoor via één enkele app en clouddienst foto’s én video’s zijn te bewerken en te beheren. Daardoor wordt camera specifieke software voor het draadloos delen van foto’s overbodig.

Foto’s met originele resolutie, zowel RAW als jpeg, en video’s worden met de app direct overgezet van de camera naar smartphones, tablets of desktops en daarna naar de Eyefi Cloud. Deze cloud dienst analyseert, labelt en organiseert de foto’s automatisch. Deze verzameling bevat beelden die gemaakt zijn met elk type camera. Dit is inclusief smartphones, tablets, DLSR-camera’s die zijn uitgerust met de Eyefi Mobi wifi SD-kaart en één van de meer dan 50 ondersteunde camera’s met ingebouwde WiFi.

eyefi-cloud-tagsEyefi Cloud ondersteunt ook video’s

Eyefi Cloud biedt nu ook ondersteuning voor video. Deze worden automatisch gesynchroniseerd en veilig opgeslagen in de cloud, waardoor ze eenvoudig gestreamd kunnen worden naar alle verbonden smartphones, tablets en computers. Een Eyefi Cloud abonnement laat je per maand tot 300 video’s opslaan, met een maximale lengte van 15 minuten per video.
Eyefi’s connectiviteit voor Wifi-camera’s is beschikbaar voor zowel iOS als Android apparatuur en is gratis voor Eyefi Cloud abonnees.  Een Eyefi Cloud abonnement is beschikbaar voor € 4,99 per maand en Eyefi Mobi Pro SD kaarten komen standaard met een jaar abonnement op Eyefi Cloud. Meer informatie is te vinden op de website van Eyefi.


Bekijk ook deze items