Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Metabones met phase-detection AF voor Sony en Olympus

Firmware update versie 1.8 van Metabones brengt phase-detect autofocus voor de Olympus OM-D E-M1 en Sony Alpha 7R2 naar de EF-mount Speed Boosters en Smart Adapters.

Met de Metabones adapters kunnen Canon EF en EF-S objectieven gebruikt worden op Sony en Olympus camera’s. De nieuwe firmware geeft bestaande adapters de mogelijkheid tot phase-defect autofocus die belangrijkere verbeteringen biedt in prestaties ten opzichte van contrast-detect autofocus. Volgens Metabones evenaren objectieven met kleinere brandpunten dezelfde autofocus snelheid als op DSLR camera’s.
Voor eigenaren van andere Micro Four Thirds camera’s biedt de firmware update snellere contrast-detect autofocus, waarvan de kwaliteit afhankelijk is van de lens die wordt gebruikt.
Het bedrijf geeft ook direct een aantal beperkingen aan. Zo is er bij video opnames geen ondersteuning van autofocus op Olympus camera’s of zeer langzaam bij Sony en werkt continue autofocus niet of nauwelijks.
Meer informatie is te vinden op de website van Metabones.


Bekijk ook deze items