Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: Veydra Mini Prime 85mm

veydra-85mmMaker van Micro Four Thirds en E-mount cineobjectieven Veydra komt met een nieuwe 85mm T2.2 prime. Daarmee bestaat de lijn van Mini Primes van Veydra nu uit een 12, 16, 25 , 35, 50 en 85mm.

Veydra-closeOok de Mini Prime 85mm T2.2 heeft dezelfde afmetingen als de andere Mini Prime objectieven in dezelfde lijn, zodat het wisselen van objectieven in een rig heel gemakkelijk blijft.

De Veydra Mini Prime 85mm T2.2 lens is de telelens voor Micro Four Thirds en Sony E camera’s. De beeldhoek op een M4/3-camera is gelijk aan die van een 170mm lens op een fullframe DSLR. Bij een Sony-E is de beeldhoek vergelijkbaar met 136mm (Super35 sensor). Deze telelens is perfect voor portretten, ‘detail shots’ (B-roll) en alle andere situaties waarin een kleinere beeldhoek gewenst is.

De robuuste Veydra Mini Primes zijn de eerste echte cinema-objectieven voor het Micro Four Thirds formaat. Door jarenlange ervaring in de bouw van lenzen, gecombineerd met de kennis van de filmwereld maakt Veydra een uitmuntende serie objectieven met veel gebruiksgemak en van een hoge kwaliteit.

Veydra_Home_2-960x700Naast de mounts voor M4/3 en Sony E komt de Veydra Mini Prime 85mm ook in C-mount en is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 1.199 inclusief BTW.


Bekijk ook deze items