terug

Inschrijving Dutch Wedding Awards geopend

De inschrijving voor de Dutch Wedding Awards 2015 is geopend! Alle bedrijven werkzaam in de trouwbranche kunnen zich vanaf nu inschrijven om kans te maken op een Dutch Wedding Award, dé Nederlandse vakprijs voor trouwspecialisten. De Dutch Wedding Awards is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en belonen leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor bruidsparen en hun gasten. 

foto: Studio 21
foto: Studio 21

Categorieën 

De Dutch Wedding Awards worden ieder jaar in verschillende categorieën uitgereikt. Dit jaar kan op 18 categorieën worden ingeschreven; Bruidsbloemist, Bruidshairstylist, Bruidsmodezaak, Bruidstaartspecialist, Bruidsvisagist, Bruiloft DJ,  Speciale bruiloft entertainment, Bruiloft muzikant(en), Bruiloftstylist, Trouwambtenaar/ceremoniespreker, Trouwdrukwerkspecialist, Trouwfotograaf, Trouwlocatie, Trouwringenspecialist, Trouwvervoersbedrijf, Trouwvideograaf, Trouwwebshop, Weddingplanner.

Inschrijfprocedure

Ook dit jaar wordt er gestart met een voorinschrijving. Tot en met 4 september hebben alle bedrijven werkzaam in de trouwbranche de tijd om zich via de website www.dutchweddingawards.nl in te schrijven voor de voorinschrijving. In tegenstelling tot vorig jaar gaat met deze voorinschrijving de deelnemer akkoord met een definitieve deelname, mits een categorie niet doorgaat. Bij minstens 10 voorinschrijvingen per categorie gaat de betreffende categorie definitief door en worden de inschrijvingen beoordeeld door een onafhankelijke vakjury.

Save the date

De Dutch Wedding Awards 2015 worden tijdens een bijzondere gala avond op dinsdag 8 december uitgereikt in Studio 21 te Hilversum. Naast de bekendmaking van de winnaars, belooft het een feestelijke avond te worden waar de trouwbranche elkaar ontmoet. Kijk voor meer informatie op www.dutchweddingawards.nl.


Bekijk ook deze items