Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Het aprilnummer van Pf is uit

pf 3 cover

Benieuwd naar de inhoud van het april-nummer van Pf. Hierbij een overzicht;

De rauwe portretten van Lenny Oosterwijk

Een vluchtige emotie, een trekje van de mond of een spoortje van onzekerheid. Niets gaat voorbij aan het scherpe zicht van de Rotterdamse fotograaf Lenny Oosterwijk. Zijn portretfotografie leverde hem een eerste prijs op bij de Zilveren Camera.

Poike Stomps

De foto’s in de serie Crossing Europe van Poike Stomps laten niets meer of minder zien dan mensen die de straat oversteken, maar allemaal met slechts één doel: aan de overkant van de straat zien te komen en dit in maar liefs tweeënveertig Europese landen

Macrofotograaf Steve Axford

De Australische fotograaf Steve Axford fotografeert sinds tien jaar de flora en fauna in zijn ‘achtertuin’ en stuitte daarbij op buitenaards aandoende levensvormen waarvan zowel beeldblogs als wetenschappers zijn verrukt.

Culinair fotograaf Grant Symon

De van oorsprong Schotse Grant Symon fotografeerde overal ter wereld de gerechten die gerenommeerde chefs in hun eigen keukens bereidden. Zijn fotografie verscheen in diverse boeken die belangrijke awards ontvingen.

Tamron SP lenzen

Tamron heeft met de nieuwste lancering van de SP 85mm F/1.8 en de SP 90mm F/2.8 MACRO nu een bijzonder assortiment aan bijzondere lichtsterke full-frame objectieven. De Tamron SP lijn, herkenbaar aan de zilveren ring rond de lens-vatting, bestaat nu uit vier objectieven. Pf testte de eerder dit jaar aangekondigde Tamron SP 35mm f1.8 en de Tamron SP 45mm f1.8 objectieven.

Licht op locatie: Maurice van der Meijs

Snelheid is het sleutelwoord bij de breakdancefotografie van Maurice van der Meijs. Snelle acties van dansers, en snelle beslissingen en snelle voorbereidingen van hem.

Inkjetprinten

In de afgelopen decennia was de ontwikkeling van het inkjetprinten spectaculair en ging het razendsnel. Inmiddels is de technologie zodanig uitgekristalliseerd dat in het oog springende wijzigingen en veranderingen nauwelijks meer te verwachten zijn.Juridisch

Juridisch: Licenties

Ondernemen en het regelen van je rechten is essentieel. Als de rechten niet goed zijn geregeld, kun je als fotograaf veel inkomsten mislopen of ontstaan en misverstanden over het gebruik van een foto. Vergeet die licentie dus niet!

DuPh:  Welk marketingrecept gebruik jij?

De markt voor beeld is voor fotografen moeilijk en competitief geworden. Een intensieve marketingaanpak is daarom cruciaal om met succes je vak te blijven uitoefenen. Helaas is er geen eenvoudig en succesvol marketingrecept voor alle fotografen. Twee DuPho-leden komen aan het woord over hun marketingrecept en strategie.

——————————————–

 Portfolio

Jeroen Hofman

——–————————————

 

VASTE RUBRIEKEN

  • Start
  • Uitgelicht
  • De gadget van
  • Column Filip Naudts
  • Kiek ns an
  • Boeken

Wist je dat het vanaf nu ook mogelijk is Pf digitaal te lezen? ga naar www.magzine.nu/magazine/pf-magazine

Tags: Pf magazine

Bekijk ook deze items