Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuwe DJI Phantom 4

De DJI Phantom 4 is de slimste Drone die DJI ooit heeft gemaakt. Met de Phantom 4 is het mogelijk om met 1 klik naar een punt toe te vliegen, naadloze volgshots te maken, automatisch over en om objecten heen te vliegen en nog veel meer. Vliegen met een drone is nog nooit zo makkelijk en eenvoudig geweest, aldus DJI.

0_0

De DJI Phantom 4 is voorzien van meerdere sensoren aan de voorkant en onderkant van de Phantom 4. Met behulp van deze sensoren kan de DJI Phantom 4 automatisch obstakels ontwijken en/of afremmen als deze in de weg staan. Middels deze functie wordt vliegen super eenvoudig. Je hoeft enkel op een punt op het scherm te klikken, en de DJI Phantom 4 vliegt automatisch in de door jou gekozen richting. Met behulp van de Sense and Avoid Technologie ontwijkt het toestel tegelijkertijd obstakels die hij tegenkomt. Met de Visual Tracking Mode van de Phantom 4 is het mogelijk een object in het beeld te selecteren, waarna de drone automatisch het geselecteerde onderwerp zal volgen. Enkel het selecteren van het te volgen object of persoon is voldoende. De dubbel uitgevoerde GPS, Compass en IMU sensoren in combinatie met het verbeterede Vision Positioning System zorgen voor een veiligere en meer betrouwbare vliegervaring, zowel binnen als buiten.

De speciaal voor de Phantom 4 ontwikkelde camera is in staat om 4K op 30 FPS(beelden per seconde) en Full HD op 120 FPS te filmen. Met die 120 FPS is het ook mogelijk prachtige Slow motion video’s te maken. De 3 assige U vormige camera gimbal, waar de camera van de Phantom 4 in is verwerkt, is gebaseerd op het zenmuse systeem. Deze gimbal zorgt ervoor dat elke ongewenste trilling of beweging volledig uit het beeld word gehaald, waardoor het camera beeld ten alle tijden volledig strak is.

Specificaties:

  • Automatisch ontwijken van obstakels.
  • Volg automatisch objecten/mensen met de ActiveTrack functie.
  • Met TapFly vliegt de drone automatisch naar een door jou gekozen punt.
  • De Smart Return To Home ontwijkt obstakels tijdens het terugvliegen naar de startlocatie.
  • Vliegtijd: Max 28 minuten
  • Bereik: Maximaal 5 km
  • Snelheid: Maximaal 72KM/h
  • Ingebouwde Gimbal voor perfecte beeldstabilisatie
  • Geoptimaliseerd Vision Positioning System, welke tot 10 meter hoogte werkzaam is.

Bekijk ook deze items