terug

Luchtfotografie systeem van DJI en Hasselblad

Het eerste volledig geïntegreerde luchtfotografie platform combineert de DJI M600 drone met de Hasselblad A5D camera. DJI en Hasselblad kondigde vandaag een volledig geïntegreerde high-end camera-platform aan waarbij hun medium formaat camera, de A5D, speciaal ontwikkeld voor luchtfotografie geïntegreerd wordt in DJI’s professionele M600 drone.

M600-A5D

De A5D-M600 zoals de combinatie bundel gaat heten is het eerste gezamenlijke product na de recente investering van DJI in Hasselblad. De combinatie van de M600 en de A5D biedt gebruikers een geavanceerde oplossing voor het maken van hoge resolutie foto’s uit de lucht. Het is een eerste stap in de samenwerking maar er gaan nog meer mooie producten uit deze samenwerking voortkomen, aldus het persbericht.

“We zijn verheugd om deze unieke bundel voor professionele fotografen, landmeters en kaarttekenaars te bieden ‘, zegt Perry Oosting, CEO van Hasselblad.’

DJI De M600 is ontworpen voor hoge prestaties en slimme vliegveiligheid. De M600 is volledig compatibel met geavanceerde gyroscopische ophangsysteem, DJI de Ronin-MX. De drone is uitgerust met 6 intelligente accu’s, de A3 vlucht controller, hun Lightbridge 2 transmissiesysteem, een stofvrij aandrijfsysteem en de makkelijk te bedienen app.

 


Bekijk ook deze items