Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

De TIPA photo trophy 2015 “DISCOVER THE WORLD”

1_TIPA_Photo_Trophy_First_Prize__Morning_of_Iceland__Sergey_Anisimov__Russia
The first prize was awarded to Russian photographer, Sergey Anisimov. His image titled “Morning of Iceland” is of an Icelandic scene exposed with icy glaciers, stormy seas and fiery skies

“OPEN (Y)OUR EYES TO THE BEAUTY OF PLANET EARTH”

De winnende foto’s van de TIPA Photo Trophy “Ontdek de wereld – Open je/onze ogen om de schoonheid van de Planeet Aarde te zien” zijn bekend gemaakt.
De winnende foto’s tonen de schoonheid van de planeet Aarde en geven ons een glimp van een aantal van de meest bijzondere plekken. Plekken die tot leven worden gebracht door gepassioneerde fotografen.

De winnaars zijn: 

1_TIPA_Photo_Trophy_First_Prize__Morning_of_Iceland__Sergey_Anisimov__Russia
Eerste prijs – € 5000 : “Morgen van IJsland”, Sergey Anisimov, Rusland
De eerste prijs werd toegekend aan de Russische fotograaf, Sergey Anisimov. Zijn beeld getiteld “Morning IJsland” is van een IJslandse landschap met ijzige gletsjers, stormachtige zeeën en vurige luchten.
2_TIPA_Photo_Trophy_Second_Prize__Ice_Cave__Jonathan_Tucker__Canada
Tweede prijs – € 3000 : “Ice Cave”, Jonathan Tucker, Canada
De tweede prijs ging naar de Canadese fotograaf, Jonathan Tucker. Zijn prachtige opname van een ijsgrot werd genomen onder een gletsjer in Alaska.
3_TIPA_Photo_Trophy_Third_Prize__Colossus__Jose_Ramos__Portugal
Derde prijs – € 2000 : “Colossus”, José Ramos, Portugal
De derde prijs werd uitgereikt aan José Ramos uit Portugal. Zijn beeld getiteld “Colossus” van een kiezelstrand versierd met twee gigantische rotsformaties werd genomen op het eiland Madeira.


Gouden medaille winnaars zijn:
“Castil de Tierra”, Marco Borne, Italië
“Crimson Tower”, Enrico Fossati, Italië
“Gueirua”, Carlos Fernández Turienzo, Spanje
“Kiama Steengroeve”, Glen Parker, Australië
“Ice Diving”, Johannes Essl, Oostenrijk
Proficiat aan alle winnaars en dank aan alle deelnemers voor het delen van de prachtige beelden. De TIPA FOTO TROPHY 2015 is een onderdeel van TRIERENBERG SUPER CIRCUIT, ’s werelds grootste jaarlijkse foto-art salon.
Alle TIPA PHOTO TROPHY 2015 winnende foto’s kunnen worden bekeken op www.tipa.com

Tags: Tipa Trophy

Bekijk ook dit item