Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Canon introduceert de PowerShot G3 X

canong3xlead
Canon introduceert een krachtige aanvulling op haar PowerShot G-serie – de PowerShot G3 X. De nieuwe PowerShot G3 X is Canon’s eerste superzoom compactcamera met een 1 inch back-illuminated CMOS sensor. De PowerShot G3 X heeft een veelzijdige 25x optische zoom en handmatige bedieningsmogelijkheden die je ook bij DSLR-modellen aantreft.

Eersteklas superzoom

De PowerShot G3 X combineert Canon’s krachtige superzoomfunctie met de hoogste specificaties van een compactcamera tot nu toe. Dankzij de 20,2 Megapixel 1,0-type back-illuminated CMOS-sensor wordt elk detail haarscherp en met natuurlijke kleuren vastgelegd. Het diafragma van de f/2.8-5.6 lens heeft 9 lamellen en stelt je in staat opnamen te maken met een schitterende achtergrondonscherpte.

Voor de snelheid en prestaties die ervaren en semiprofessionele fotografen als voorwaarden stellen, is de PowerShot G3 X uitgevoerd met Canon’s DIGIC 6-processor. Deze stelt de camera in staat te fotograferen met uitzonderlijke hoge snelheden. Voor optimale resultaten bij uitdagende lichtcondities kan het HS System in de camera met maximaal ISO 12.800 ook bij weinig omgevingslicht haarscherpe en levensechte details vastleggen. De PowerShot G3 X is ontworpen om snelle onderwerpen te volgen en maakt opnamen met een snelheid van 5,0 fps, zodat je alle actiemomenten kunt vastleggen – waar je ook bent. En met het snelle autofocussysteem garandeert de camera dat elke opname helder en haarscherp is.
 

PowerShot G3 X – de belangrijkste kenmerken:

  • Grote sensor gecombineerd met 25x superzoomlens
  • Gemakkelijk fotograferen/filmen, verbinding maken en delen
  • Geavanceerde movie-functies voor ambitieuze filmmakers
  • Professionele camerafuncties voor maximale creatieve vrijheid
  • In elke omgeving fotograferen als een pro
    De PowerShot G3 X heeft als adviesverkoopprijs € 949, – en is beschikbaar vanaf half juli.
     

Bekijk ook deze items