terug

Canon introduceert de imagePROGRAF PRO-1000

Canon-imagePrograf-Pro-1000De imagePROGRAF PRO-1000 is een A2 formaat fotoprinter met beperkte afmetingen en het eerste model in een nieuwe serie Canon-printers voor professionals,

De imagePROGRAF PRO-1000 is uitgevoerd met een geavanceerd 12-inktsysteem met pigmentinkt. Tot de nieuwe serie LUCIA PRO-inkt behoren nu ook Photo Black, Matt Black, Grey en Photo Grey, voor hoogwaardige zwart-wit prints.
Met de nieuwe printprocessor en het L-COA PRO Image Processing System accepteert de printer nu ook 1200 ppi hoge resolutie beeldgegevens. Daarnaast zorgt het systeem voor een juiste balans en mengverhouding tussen de inktkleuren.
De nieuwe printer biedt de mogelijkheid te kiezen uit 17 typen papier met door Canon goedgekeurde ICC-profielen, zoals glossy, semi-glossy en mat en heeft een A2 cut sheet die prints mogelijk maakt op maximaal 17” papier.
Met een verkleinde printkop van 1,28” en met geoptimaliseerde interne componenten is de imagePROGRAF PRO-1000 compact uitgevoerd, ongeveer 723 x 433 x 285 mm.

Canon-imagePrograf-Pro-1000-connectiviteitConnectiviteit

Met de Canon’s Print Studio Pro plugin is het mogelijk direct te printen vanuit een reeks geavanceerde suites voor beeldbewerking software, zoals Adobe Photoshop en Lightroom. De uitgebreide connectiviteitsopties van de PRO-1000 maakt het mogelijk  om ook van uit de cloud te printen vanaf laptops, pc’s, tablets, smartphones en camera’s. Met de nieuwe functie ‘Crystal-fidelity’ kunnen foto’s die met Canon EOS-camera’s zijn gemaakt natuurgetrouw worden gereproduceerd.
De imagePROGRAF PRO-1000 is begin 2016 leverbaar en heeft een verkoopadviesprijs van € 1299,-. 


Bekijk ook deze items