terug

Canon EF-M 28mm f/3.5 met Macro Lite

EF-M 28mm f3.5 Macro IS STM FSL Super Macro mode LightDe EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM heeft een 35mm equivalent van 45mm en is ’s werelds eerste AF-lens met  ingebouwde Macro Lite led licht om schaduwen en donkere delen in te vullen.

Met een toonaangevende vergroting in deze klasse, de mogelijkheid om scherp te stellen op onderwerpen die zich op slechts 13 mm afstand bevinden en een gewicht van slechts 130 gram is de EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM ook ’s werelds lichtste macrolens voor mirrorless cameramodellen met verwisselbare lenzen.

EF-M 28mm f3.5 Macro IS STM light illuminated De unieke Macro Lite stelt je in staat de lens net zo dichtbij te brengen als nodig is, zonder dat dit ten koste gaat van de belichting. De Macro Lite wordt bediend met een schakelaar en stelt je in staat de lichtintensiteit en richting aan één of beide zijden van de Macro Lite te wijzigen om kleine onderwerpen van dichtbij te belichten.

Naast een 1,0x ‘life-size’ vergroting heeft het objectief ook een 1,2x vergroting in de Super Macro modus. De optical Image Stabilizer van Canon geeft je de flexibiliteit om zonder cameratrilling vanuit de hand te fotograferen.

EF-M-28mm-f3.5-Macro-IS-STM_use_case_Macro-LiteDe EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM is in staat om scherp te stellen bij zowel oneindig als bij een 1,2x vergroting. Het uit zeven lamellen bestaand diafragma geeft daarbij een vloeiende achtergrondonscherpte.

De EF-M 28 mm f/3.5 Macro IS STM komt vanaf juni 2016 beschikbaar voor een prijs van € 379,99.


Bekijk ook deze items