terug

Canon Directional Stereo Microphone DM-E1 

Directional Stereo Microphone DM-E1 EOS 80D FSL BEAUTYDe DM-E1 is een compacte stereorichtmicrofoon die is ontworpen als aanvulling op de geluidskwaliteit van de EOS-modellen. Het is een veelzijdige, hoogwaardige microfoon die kan worden gebruikt bij het vastleggen van een breed scala aan onderwerpen.

Directional Stereo Microphone DM-E1 RIGHT SIDEHet klassieke ontwerp van de DM-E1 biedt drie instellingen met verschillende richtingspatronen. De Mono-modus is het meest geschikt voor het vastleggen van een geluidsbron recht voor de camera, zoals een presentator of verslaggever, en zorgt voor afscherming van andere geluiden in hun omgeving. Met de 90- en 120-graden modi wordt stereogeluid vastgelegd van bronnen die zich binnen een breder gebied bevinden, zoals een orkest in een concertzaal.

De ingebouwde bevestiging met trillingdemper zorgt dat geluid afkomstig van de camera en de zoomlens op effectieve wijze wordt gereduceerd. De registratie van windruis wordt voorkomen dankzij het windscherm. Met een frequentiebereik van 50 Hz tot 16 kHz kan de microfoon een breed klankbereik vastleggen. Met de signaal/ruisverhouding van 66 dB en de gevoeligheid van -42 db is de DM-E1 een gevoelige microfoon met minimale vervorming.

De Directional Stereo Microphone DM-E1 is vanaf juni 2016 beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 369,99.


Bekijk ook deze items