Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Bruidsfoto & Film Award 2016

De verkiezing Bruidsfoto & Film Award 2016 (BFFA) kent deze 12e editie een primeur: de categorie Film.  De gehele maand oktober 2015 staat in het teken van het inzenden van de mooiste, ontroerendste en spannendste bruidsfoto’s en –films. Bruidsfotografen en –filmmakers worden opgeroepen hun allerbeste werk in te zenden en door een onafhankelijke en internationale vakjury te laten beoordelen.

peter-van-der-lingen
Bruidsfilm
De introductie van de categorie Film speelt in op de groeiende belangstelling naar een filmische documentatie van de huwelijksdag. Net als bij bruidsfotografen biedt de BFFA nu ook filmmakers een nationaal podium voor de mooiste bruidsfilms. Op deze wijze vormt deze filmcategorie ook weer een ware inspiratiebron voor bruidsparen.
Oktober, inzendmaand 
Er zijn in totaal acht fotocategorieën en de categorie film. Gedurende de maand oktober 2015 kunnen beeldmakers hun mooiste beeld en werk inzenden via de site www.bffa.nl.

De Bruidsfoto & Film Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto en -filmtrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en filmmakers.

Bekijk ook deze items