Pf Fotografie Magazine: voor iedereen met een passie voor fotografie

De fotografie is – dankzij de digitale camera, de smartphone en de sociale media – uitgegroeid tot de meest democratische kunstvorm die er bestaat. Meer dan ooit tevoren is behoefte aan een medium dat het gigantische aanbod aan beelden duidt en in perspectief plaatst. Dat medium is Pf Fotografie Magazine, een fraai uitgevoerd tijdschrift dat alle ruimte geeft aan de beste fotografie van dit moment én een uitgebalanceerde mix biedt van inhoudelijke, praktische en technische informatie.

Lof voor Pf Fotografie Magazine

“Pf Fotografie Magazine is voor mij hét blad dat de standaard zet voor professionele fotografen; een soort keurmerk. Het format gaat al heel lang mee, niet zo gek wanneer Pf zó mooi wordt maakt.”
Marcel Molle Fotograaf

“Fotografie in Nederland is heel divers, van toegepaste fotografie tot kunst. In Pf Fotografie Magazine komt dit op een bijzondere manier bij elkaar. Ik ben trots op de interviews die in Pf over mijn werk staan.”
Jeroen Hofman Fotograaf

“Ik ben al jaren abonnee van Pf Fotografie Magazine omdat ik vind dat Pf een van de weinige fotografiebladen in Nederland is, die met goede interviews en mooie portfolio’s laat zien dat het echt draait om de fotografie en niet louter om de techniek.” 
Bastiaan Woudt Fotograaf

“Pf Fotografie Magazine is een geweldige informatiebron voor ontwikkelingen in de fotografie in binnen- en buitenland.”
Martin Roemers Fotograaf

“Pf Fotografie Magazine gaat met haar diepgravende artikelen verder dan de fixatie op techniek en op ongedefinieerde esthetiek.”
Jan Banning Fotograaf

Kies hieronder jouw abonnement:

Wil je een abonnement cadeau geven? Klik hier

Ben je student en wil je een abonnement nemen? Klik hier

Ben je lid van de Dupho? Klik hier

Ben je lid van de Fotobond? Klik hierBel voor vragen over abonnementen met onze klantenservice op 030-6920677