terug

Open dag Fotogram

OpenDag_Fotogram
Fotogram in Amsterdam houdt zaterdag 11 april van 15.30 tot 19 uur een open dag. Bezoekers kunnen kennis maken met docenten en cursisten, meedoen aan een proefles flitstechniek, een demonstratie portretfotografie in de studio meemaken, een portret laten maken, en feedback op foto’s krijgen bij de portfoliobespreking. 
Fotogram organiseert al meer dan 30 jaar cursussen, workshops en masterclasses. Tijdens de open dag kun je kennis maken met docenten, cursisten, lesruimtes en het lesmateriaal. Daarnaast zijn er demonstraties, proeflessen en veel foto’s.
Programma:
De open dag gaat van start met een lezing van Erik Hijweege. Daarnaast kun je kennismaken met docenten Peter Dellenbag en Ariane James en een aantal cursisten. Ook is er een proefles flitstechniek. Peter Dellenbag geeft een demonstratie portretfotografie in de studio. Wil je feedback krijgen over je fotowerk? Neem een selectie mee en kom naar de individuele portfoliobesprekingen door fotograaf Petra van Velzen. Daarna wordt tot 19 uur geborreld.
Wanneer: zaterdag 11 april, 15.30-19.00 uur
Waar: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam.
Aanmelden voor de open dag kan hier.
 
 
 

Tags: Fotogram

Bekijk ook deze items