terug

OM-D-firmware voor onderwater en ’s nachts

Er zijn firmware-updates beschikbaar voor de OM-D E-M1 en OM-D E-M5 Mark II. Fotografen kunnen met de E-M1 dankzij Live View Boost II uitkijken naar nog helderdere sterrenhemels. Nieuwe gespecialiseerde instellingen dragen bij aan het reeds indrukwekkende onderwatermogelijkheden van de E-M1 en de E- M5 Mark II.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sterrenhemels beter in beeld dankzij de Live View Boost II
De nieuwe firmware-upgrade v3.1 introduceert Live View Boost II voor uw E- M1, die de nachtfunctie van de camera verbetert. De verlaagde weergegeven framesnelheid maakt het mogelijk slecht verlichte onderwerpen op het scherm van de camera te krijgen, waardoor u zelfs minuscule lichtpuntjes op een donkere achtergrond, zoals een schitterende sterrenhemel, haarscherp op de foto krijgt. De nieuwe Live View Boost kan worden gebruikt in alle niet-automatische modi, wat deze booster bijzonder ook interessant maakt voor de studiofotograaf die gebruikmaakt van een flitser in M-modus. De Live Boost-modi kunnen individueel worden toegepast op verschillende creatieve functies, waaronder op de modi Live Composite.
Geweldige foto’s onder water met de onderwaterfotomodus
De E-M5 Mark II en OM-D E-M1 zijn onvoorstelbaar licht en compact en tevens volledig stof-, spatwater- en vorstbestendig. Zo maakt u niet alleen op het droge schitterende foto’s, maar ook perfecte foto’s in het water dankzij het speciale onderwaterhuis. Momentopnames en films worden vastgelegd in levendige kleuren tot op 45 meter diepte dankzij de speciale
modi. De nieuwe firmware-upgrade v3.1 voor de E-M1 en v1.2 voor de E-M5 Mark II tilt de nu al indrukwekkende prestaties naar een hoger niveau. De nieuwe onderwaterfotomodus combineert de groothoek- en macro- onderwatermodi van de vorige modellen en voegt deze samen in één functie die beschikbaar is voor alle niet-automatische modi. Veeleisende onderwaterfotografen kunnen nu niet alleen genieten van compensatie van witbalans, belichting en flits, maar kunnen ook het diafragma en de sluitertijd zo aanpassen dat momentopnames de perfecte kleurbalans en natuurlijke blauwe kleuren van de onderwaterwereld vastleggen zonder fotobewerking.
ID: 15678
De eigenschappen op een rijtje:

  • Firmware-upgrade v.3.1 voor OM-D E-M1
  • Live View Boost II voor nog helderdere sterrenhemels
  • Nieuwe onderwaterfotomodus voor indrukwekkende onderwaterfoto’s zonder nabewerking
  • Firmware-upgrade v.1.2 voor OM-D EM5 Mark II
  • Nieuwe onderwaterfotomodusvoor indrukwekkende onderwaterfoto’szonder nabewerking

Bekijk ook deze items