Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

De Kodak Ektra Smartphone

ektra_2Bullit Group, die onder andere een licentie heeft op de merknaam Kodak, komt met de Kodak Ektra Smartphone, een als camera gestylde smartphone die naam krijgt van de in 1941 gelanceerde Kodak Ektra.

ektra_6_1920x0De Kodak Extra smartphone, heeft een nepleren achterkant en zelfs een kleine camera grip. De Ektra heeft twee camera’s, de belangrijkste heeft een 21MP sensor met een 26,5mm (35mm equivalent) f/2,0 objectief. De camera heeft een dual led flits, beschikt over optische beeldstabilisatie en heeft phase detection AF. Aan de voorkant zit een 13MP camera die ook over phase detection AF beschikt.

De telefoon draait op Android 6 en heeft een Helio X20 2,3GHz Decors processor met 3GB RAM. De opslagcapaciteit van de telefoon is 32GB en is uit te breiden met MicroSD kaartjes. De telefoon heeft verder een 5-inch 1080p scherm en beschikt over Haptic touch.

ektraUiteraard is er een uitgebreide camera app beschikbaar op de telefoon met een uitgebreide handmatige modus en is er een ruime keus effecten voor zowel foto als 4K video, waaronder een Super 8 video recorder.

ektra_7_1920x0Leuk aan de nieuwe Kodak Ektra is de terugkeer van het jaren 70 Kodak logo, met een kwartslag gedraaide letters. Het nieuwe ‘oude’ logo is prominent aanwezig zowel aan de buitenkant van de smartphone als ook in de camera app zelf.

De Kodak Extra Smartphone wordt eind 2016 verwacht voor rond de € 500,-.


Bekijk ook dit item