Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Gevonden worden op internet

ondernemersportaal

Hoe word je gevonden op internet? Het lijkt wel het ei van Columbus. Gevonden worden op internet, betekent vriendjes worden met Google. Google is een rationeel type die het fijn vindt als je dingen goed doet en goed bent. Hoe zorg je daar voor? Dat is een combinatie van een stuk techniek en belangrijker nog: een stuk inhoud. Als je een website hebt, moet je zorg dat deze technisch goed is.Vergelijk een website met een boek. Als jij een boek hebt met een goede kaft en een goede inhoud, kom je al een heel eind.

Google wil dat jij een autoriteit bent in jouw werkveld. Dat werkveld is fotografie van een bepaalde soort in een bepaalde plaats. Je vertelt dat je daar autoriteit in bent. Leg uit hoe bijvoorbeeld een bruidsrapportage in elkaar zit of hoe jij omgaat met productfotografie voor een bedrijf. Je kunt autoriteit worden door de kennis die jij heb van een bepaald onderwerp,ervaringen en tips & tricks te delen. Dat is het bevestigen van autoriteit.

Alles staat al op internet. Kopieer niet van andermans teksten, schrijf alle teksten zelf. Word zelf een autoriteit. Als jij lokaal actief bent en de content op een goede manier neerzet in jouw werkveld, geef jij Google de kans om je lokaal te presenteren. Op het moment dat je lokaal gepresenteerd wordt, ben jij vindbaar. Het zit voor een groot deel in je website, maar ook in sociale media, profielen, YouTube, vermeldingen, fora, en bedrijfsindexen. Dit zijn factoren waar verder op in wordt gegaan in de Happix video ‘Where to Google’.

gevonden

 


Bekijk ook deze items