terug

Drie full-frame Sigma Global Vision objectieven

85mmf1-4-2Sigma kondigt drie nieuwe full-frame objectieven aan in de Global Vision lijn. Twee Art objectieven, de 85mm F1.4 en de 12-24mm F4, en een 500mm F4 Sport objectief.

85mmf1-4

Sigma 85mm F1.4 DG HSM Art

Dit portret objectief is ontwikkeld met ondersteuning van de hoogste resolutie sensor op de markt. Het optische systeem is speciaal gebouwd door Sigma om een mooie bokeh te krijgen. Een nieuw ontworpen autofocus systeem heeft 1,3x meer torque en heeft tegelijk de mogelijkheid tot handmatige scherpstelling. De 85mm komt met een bajonet voor Canon, Nion en Sigma. De Nikon variant heeft een geheel nieuw elektromagnetisch diafragma.

12-24f4

Sigma 12-24mm F4 DG HSM Art

Met een groot aspherische glas element heeft deze ultra-wijde groothoekzoom haast geen vertekening, flare of gohsting. Door verder gebruik te maken van lage dispersie glas elementen wordt een hoge de beeldkwaliteit verkregen over het hele beeldvlak. Ook de 12-24mm beschikt over het nieuwe en krachtigere autofocus systeem en dankzij een minimale scherpstelafstand van nog geen 24cm zijn ultra-wijde close-ups mogelijk. De Sigma 12-24 komt voor Canon, Sigma en met een elektromagnetisch diafragma ook voor Nikon.

500mmf4

Sigma 500mm F4 DG OS HSM Sport

Het vlaggenschip super tele-objectief van Sigma met een snel maximaal diafragma van f/4, is het nieuwste op het gebied van de optische technologie van Sigma. Het objectief is speciaal ontworpen voor de professionele sport- en natuurfotograaf. De 500mm F4 is  vervaardigd van een magnesium legering, heeft een carbon zonnekap, een water en olie bestendig voorste lenselement en is stof en spatwater bestendig gebouwd.

Het objectief beschikt over een optische beeldstabilistatie met twee instellingen voor stilstaande onderwerpen of voor het meebewegen of volgen van bewegende onderwerpen. De instelbare AF “return” functie laat de gebruiker terugkeren naar een vooraf ingestelde scherpstelafstand. De Sigma 500mm F4 komt met vattingen voor Canon, Nikon en Sigma. Ook dit objectief heeft bij de Nikon variant het nieuwe elektromagnetische diafragma.

De Sigma 85mm F1.4 DG HSM Art een Sigma 12-24mm F4 DG HSM Art zijn vanaf oktober 2016 verkrijgbaar, de Sigma 500m F4 DG OS HSM Sport van november 2016.


Bekijk ook deze items