terug

Bruidsfoto & Film Award 2017

logo-award

De maand oktober staat geheel in het teken van het inzenden van de mooiste, meest ontroerende en spannendste bruidsfoto’s en –films. Bruidsfotografen en –filmmakers worden opgeroepen hun allerbeste werk in te zenden en door een onafhankelijke en internationale vakjury te laten beoordelen.

Oktober = inzendmaand
Dit jaar zijn drie nieuwe fotocategorieën toegevoegd: Bruidspaar, Emotie en Family & Friends. In totaal zijn er acht fotocategorieën en daarnaast is er de categorie ‘bruidsfilm’. Tot en met 31 oktober 2016 kunnen bruidsfotografen en –filmmakers hun mooiste beeldwerk inzenden via de site www.bffa.nl.

Bruidsfilm, 2e jaar op rij
De allereerste Award uitreiking in de categorie Bruidsfilm afgelopen jaar is enthousiast ontvangen bij zowel deelnemers als bij het publiek. Vandaar dat ook dit jaar deze categorie weer de partij is. Net als bij bruidsfotografen biedt de BFFA ook filmmakers een nationaal podium voor de mooiste bruidsfilms. Bovendien is het aantal nominaties uitgebreid naar vijf bruidsfilms.

Over Bruidsfoto & Film Award

De Bruidsfoto & Film Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto en -filmtrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en filmmakers. Voor alle informatie over de verkiezing en deelnamevoorwaarden BFFA 2017, kijk op www.bffa.nl.


Bekijk ook deze items