Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Adobe: nieuwe mogelijkheden voor de productie van video

Virtual Reality-, animatie- en geluidsinnovaties beschikbaar in Adobe Creative Cloud.

Schermafbeelding 2016-04-13 om 12.14.26

In aanloop naar de National Association of Broadcasters (NAB) Show heeft Adobe een reeks nieuwe features binnen de video- en filmbewerkingstools van Adobe Creative Cloud aangekondigd. Het gaat om functies die het nog makkelijker maken om video’s, animaties en audio te bewerken en eenvoudiger samen te werken. Het bedrijf speelt hiermee in op de toenemende vraag van media- en entertainmentbedrijven, creatieve professionals en grote bedrijven naar eenvoudigere manieren om impactvolle content te maken en delen.

De eerstvolgende grote release van Adobe Creative Cloud – die deze zomer beschikbaar zal zijn– bevat onder andere een reeks nieuwe features binnen Premiere Pro CC. Zo worden nieuwe Virtual Reality-mogelijkheden toegevoegd en zal Adobe Stock uitgebreidere integratie met CC-applicaties bevatten. Tevens maken de nieuwe workflows het voor gebruikers van Adobe Bridge en Lightroom nog gemakkelijker om hun werk direct vanuit deze applicaties toe te voegen aan Adobe Stock.

De aankomende release van Adobe Creative Cloud bevat de volgende nieuwe mogelijkheden:

  • Direct bewerken tijdens het importeren biedt gebruikers van Premiere Pro CC de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan, terwijl de video- en audiobestanden op de achtergrond geïmporteerd worden.
  • Krachtige proxy-workflow in Premiere Pro CC en Adobe Media Encoder CC stellen gebruikers in staat om eenvoudig te werken met zware 8K-, HDR- en HFR-media, zodat editors makkelijk kunnen switchen tussen native- en proxy-formaten, ook op lichtgewicht apparaten.
  • Uitgebreide Lumetri™ Color tool binnen Premiere Pro CC laten het toe om HSL Secondaries toe te voegen aan de editor’s toolkit, waardoor kleurcorrecties en aanpassingen nog makkelijker worden voor filmmakers.
  • Nieuwe video- en audiopreview engine in After Effects CC die superieure playback-mogelijkheden van gecachede frames biedt voor een naadloze ervaring.
  • Gemakkelijkere en efficiëntere Character Animator omvat een vereenvoudigd animatieproces dat gebruikers helpt om op een eenvoudige wijze verschillende animatielagen te taggen en de verschillende bewegingen van een animatie vast te leggen. Gebruikers kunnen karakters animeren door ze te laten reageren op verschillende bewegingen.
  • Geheel nieuw geluidspaneel in Audition C biedt iedereen de mogelijkheid om audiocontent te mixen met een professioneel resultaat.
  • Snel Adobe Stock asset vinden met nieuwe zoekmogelijkheden in Creative Cloud Libraries. Assets met een licentie in de bibliotheek van gebruikers zijn nu gemakkelijker te identificeren vanwege handige labels, video’s worden getoond met informatie over de lengte en format van de video, en opgeslagen video’s zijn gelinkt aan video-previews op de Adobe Stock site.

Prijs en beschikbaarheid 

Adobe laat tijdens NAB de updates zien, die in de komende maanden binnen Adobe Creative Cloud beschikbaar zijn. Kijk voor meer informatie klik hier…


Bekijk ook deze items