terug

Workshop fine art en portretfotografie

Vanaf dit voorjaar worden er masterclasses georganiseerd op de 17 eeuwse tempeliershoeve Ferme de Leuze in de Belgische Ardennen, op slechts 77 km van Maastricht.

Foto : Astrid Verhoef

Masterclass van Fine Art fotograaf Astrid Verhoef op 25 en 26 april

Om je als commercieel en autonoom fotograaf te onderscheiden van de middenmoot moet je ‘anders’ kijken. Onder begeleiding van fine-art fotograaf Astrid Verhoef ontdek je hoe je je foto’s een artistieke impuls geeft waardoor je werk meer uitstraling krijgt.
Tijdens deze workshop ervaar je de capaciteit tot verbeelding. Door buiten de routine te treden ontdek je artistieke waarden en leer je jouw unieke waarnemingen om te zetten naar professioneel beeld. Met het experimenteren met eigen werk kun je nieuwe wegen inslaan.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Jeroen-Jazet-1a

Masterclass van Portretfotograaf Jeroen Jazet op 6 en 7 juni

Het maken van boeiend beeld is niet zo eenvoudig als het lijkt. Terwijl bepaalde portretten het net niet zijn, kun je naar andere portretfoto’s blijven kijken. Wat maakt het verschil? Hoewel de belichting een belangrijke rol speelt is het vinden van de juiste compositie en het vastleggen van expressie de grootste uitdaging.
In deze workshop leer je te werken met licht in al zijn vormen en ga je aan de slag met het portretteren van mensen. Deze vorm van portretfotografie heeft niet met glamour te maken maar met het afbeelden van ´karakter´; de mens zoals hij is, de mens in zijn omgeving.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Tags: Advertorial