terug

Expositie in De Fotofabryk

Op 9 en 10 september exposeren de leden van de Werkplaatsen van de Fotofabryk de onder leiding van gastdocenten gemaakte foto’s. Gastdocenten waren Elske Riemersma (documentaire serie), Luuk Kramer (architectuur) en Patrick Nijhuis (urbex).

© Foto Alice Boonstra-De Koepel Kathedraal Haarlem-eindexpositie Werkplaatsen de Fotofabryk

Over Fotofabryk

Fotofabryk is een centrum voor fotografie en biedt cursussen, workshops en lezingen voor beginnende fotografen. Fotofabryk is in september 2012 opgericht door fotografiedocent/ fotograaf Elske Riemersma.

Anders dan anderen richt Fotofabryk zich naast de technische, ook op de artistieke en inhoudelijke ontwikkeling van de fotograaf. Fotograferen gaat namelijk niet over megapixels, sluitertijden of scherpte. Dit zijn slechts aspecten die worden gebruikt ter ondersteuning. Fotograferen gaat over keuzes maken, zien, kijkend naar de wereld om je heen. De kadrering van je onderwerp, de timing van het juiste moment, het vertellen van een verhaal.

De expositie

De expositie is te bekijken in de monumentale Scheepstrahal, het monumentale kantoortje en in de expositiegang van de Fotofabryk in Leeuwarden.

Praktische informatie

Datum en tijd: zaterdag 9 en zondag 10 september van 13.00 – 17.00 uur.

Adres: Centrum voor fotografie de Fotofabryk.

Ingang Zuidergrachtswal 18 8933 AE Leeuwarden