Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

#tegendebakker

bakker
Tuurlijk. Als freelancer heb je niet te maken met een vervelende leidinggevende en het plichtmatige functioneringsgesprek blijft je ook bespaard. Toch zijn er ook wat minder leuke kanten aan het voor jezelf werken. Verzekeringen bijvoorbeeld. En de administratie. Maar lastiger zijn wellicht de reacties van (potentiële) opdrachtgevers. En vooral de opstelling van opdrachtgevers wat betreft een redelijke vergoeding. Over wat redelijk is liggen de meningen soms aardig uiteen. Freelancers worden niet altijd netjes behandeld. Sterker nog: zou de opdrachtgever hetzelfde tegen de bakker zeggen, dan zou hij waarschijnlijk de bakkerszaak zonder brood moeten verlaten. Van deze bijzondere behandeling worden daarom op twitter volop voorbeelden gedeeld onder de hashtag #tegendebakker.
Een goed voorbeeld is: ‘Goh, wat heb jij een mooie oven! Kun je ons gratis broodjes sturen?’ (dit weekend nog gehoord)
PF is benieuwd naar jullie ervaringen. Wat is de grappigste/stomste/meest verbazingwekkende uitspraak die jullie van opdrachtgevers hebben gehoord? Laat je reactie hieronder achter.