Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Tamron objectieven voor Sony E mount

Tamron Sony E Mount

Al meer dan 60 jaar zijn Tamron objectieven wereldwijd de “creatieve ogen” van gepassioneerde fotografen. Door geavanceerde optische technologie garanderen ze gedetailleerde opnamen en helpen bij het vastleggen van de belangrijkste momenten in het leven. Tamron speelt in op het groeiend aantal fotografen dat werkt met de compacte Sony mirrorless camera’s. Zo zijn er momenteel vier lichtsterke zoom- en drie Prime objectieven voor de Sony E mount.

De drie professioneel inzetbare zooms: de 17-28mm F/2.8 Di III RXD, 28-75mm F/2.8 Di III RXD en de 70-180mm F/2.8 Di III VXD zetten een nieuwe standaard voor hoge beeldkwaliteit en technologische innovatie. Outdoor- en sportfotograaf Phillip Ruopp waardeert de vast lichtsterkte van F/2.8, de uitzonderlijke hoge resolutie en het razendsnelle en stille autofocus. Sinds 1992 maakt Tamron al innovatieve en awardwinnende all-in-one zoomobjectieven. De nieuwe Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 Di III RXD is dan ook de accumulatie van Tamron’s all-in-one zoom expertise, en werd speciaal ontwikkeld voor het dagelijks gebruik op een Full-Frame Sony E mount camera.

Cameralens

Naast zooms heeft Tamron ook drie compacte en lichtsterkte vastbrandpunten, namelijk een 20, 24 en 35mm F/2.8 Di III OSD M1:2. Deze geven een hoge beeldscherpte, zijn compact, lichtgewicht en kunnen extreem dichtbij scherpstellen. Dit maakt macrofoto’s mogelijk tot half ware grootte. Uniek voor Tamron objectieven voor de Sony E mount, is dat ze allen verbazend licht en compact zijn, én ook dezelfde 67mm filtermaat hebben.

Download hier de Tamron brochure met alle details over de Tamron objectieven voor de Sony E-mount.