Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Super lichtsterk Olympus Fish Eye objectief

NL_MZD_8-mm Fish Eye_press_release_05022015_EU
De lichtsterke M.ZUIKO DIGITAL ED 8-mm Fish Eye 1:1.8 PRO zal in de loop van het jaar samen met een ander PRO-objectief – een groothoekzoom – op de markt komen. Verder is er nog een supertelefotozoomobjectief in ontwikkeling. De Olympus PRO-serie bestaat op dit moment uit twee objectieven. Het krachtige 12-40 mm 1:2.8 model was het eerste objectief in deze serie en werd in 2014 door de EISA uitgeroepen tot ‘Best Compact System Zoom Lens’. Dit succesvolle model werd in het najaar van 2014 gevolgd door een geweldige telefotozoom. Alle M.ZUIKO PRO-objectieven voldoen aan de hoogste standaarden en leveren de beste beeldkwaliteit die ooit is gerealiseerd door optische apparatuur van Olympus. En dat wordt nog eens onderstreept door de solide weerbestendige constructie en de supersnelle autofocus. Een eerste showmodel van de M.ZUIKO DIGITAL ED 8-mm Fish Eye 1:1.8 PRO zal half februari tijdens de CP Plus Show in Yokohama aan het publiek worden getoond. Het model zal vanaf de zomer van 2015 verkrijgbaar zijn. 

Het meest lichtsterke Fish Eye objectief 

Hoewel de precieze afmetingen van dit ultrasnelle (1:1.8) PRO-objectief nog niet bekend zijn gemaakt, kunnen we er zeker van zijn dat het een uiterst en lichtgewicht model betreft, zeker in vergelijking tot concurrerende D-SLR-modellen. Ook zal de constructie van een geweldige kwaliteit zijn. Dit objectief, dat in zijn klasse nog ongeëvenaard is, zal naar verwachting het meest lichtsterke Fish Eye objectief ter wereld zijn, en zal onder alle omstandigheden garant staan voor een geweldige optische kwaliteit. Behalve professionele en semiprofessionele fotografen zullen ook hobbyisten met de eerste Fish Eye PRO geweldige groothoekopnamen maken. Het is een ideaal objectief voor landschappen en panorama’s en het zorgt voor een unieke sfeer bij bijvoorbeeld sportopnamen en extreme close-ups bij grote menigten, interieurs of architectuur.
Er wordt gewerkt aan een speciale lenspoort voor onderwaterhuizen, zodat duikliefhebbers dit objectief kunnen gebruiken voor al het leven onder water.

Groothoekzoom PRO

M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14 mm 1:2.8 PRO – De M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14 mm 1:2.8 PRO, die ook nog in ontwikkeling is, zal een minimaal diafragma hebben van 1:2.8 bij alle brandpunts-afstanden. En uiteraard is hij net als alle M.ZUIKO PRO-modellen stof- en spatwaterdicht, compact en lichtgewicht.

Supertelefoto PRO 

M.ZUIKO DIGITAL ED 300-mm 1:4 PRO – De supertelefoto M.ZUIKO DIGITAL ED 300-mm 1:4 PRO is op dit moment nog in ontwikkeling. De weerbestendige constructie, het geringe gewicht en de ongekende kracht van dit uiterst compacte objectief worden gecombineerd met een uitmuntende kwaliteit en dat maakt dit model bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik.