Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Sennheiser onthult actiemicrofoon voor GoPro

AMBEO_VR mic_beta version_front view
de nieuwe AMBEO virtual reality microfoon

Sennheiser heeft zijn eerste actiemicrofoon speciaal voor GoPro camera’s onthult. Dankzij de sterke behuizing, het geavanceerde capsuleontwerp en de waterdichte connectie met de GoPro camera is de microfoon toepasbaar in de meest extreme situaties. De nieuwe actiemicrofoon is bestand tegen wind, sneeuw, ijs en modderspatten en is zelfs bruikbaar onder water.

Met de actiemicrofoon van Sennheiser kunnen GoPro video’s worden voorzien van audio van hoge kwaliteit in omstandigheden waarin dit voorheen niet mogelijk was.Momenteel wordt de actiemicrofoon getest onder verschillende extreme sportsomstandigheden om de prestaties verder te verfijnen. Op audiotechnologiebeurs NAB in Las Vegas heeft Sennheiser een prototype getoond, samen met verschillende demonstratievideo’s waarvan de audio is opgenomen met de nieuwe actiemicrofoon.

 

Naast de actiemicrofoon werkt Sennheiser ook aan de compatibiliteit van de nieuwe AMBEO virtual reality microfoon met een speciale GoPro voor virtual reality die momenteel in ontwikkeling is. “We zijn enthousiast om als een van de eersten deel te nemen aan GoPro’s Developer Program. Met GoPro’s toolkits zullen onze audiospecialisten oplossingen ontwikkelen die de beelden van GoPro camera’s zullen verrijken met geluid van geweldige kwaliteit. Ik ben erg benieuwd wat voor creaties hieruit voort zullen komen”, aldus Andreas Sennheiser, CEO van Sennheiser.

 

Tags: Sennheiser